Földönkívülik fogócskáztak a tetőn! Szeptikuskák, erre varrjatok gombot!?
Mint az látható a linkelt videón 2 földönkívüli idegen lény játszadozott egy tetőn!
Erre varrjon akárki gombot!
Egy vidéki par*szt bácsi UFO-t lát. A TV interjút készít vele:
- Mondja el bácsikám, hogy mit látott?
- Ááh, nem értek én a beszédhez!
- Ugyan már! Mondja el, mi történt!
- Jaj, hát, tényleg nem bírok én a szavakkal!
- Csak röviden, tömören.
- No, éjjel mentem kint a mezőn, ki**s*ott sötét vót, oszt he, hú, mi a k***a anyja, aztán megint ki**s*ott sötét vót.:D
Varrtam rá gombot, kettőt is. Szép lett?
Szeptikus nem vagyok, szkeptikus annál inkább.
A Napi Ufó mint forrás, hát hadd ne kommentáljam. Te is inkább értelmesebb dolgokkal töltsd az idődet.
Ja vagy úgy?
Hát innentől kezdve nem sok értelme van ide bármit is írni.
öhmm... ha még érdekel valakit az én válaszom...
ha megállítom és kinagyítom a képet akkor érdekes, hogy a háztetöt jól lehet látni, de az ufokat nem. az ufoknál elég nagy "kockák" - vagyis képminöségi különbségek vannak. a video egyéb árnyékos része is olyan jol látszodott, mint a háztetö részei. tehát teljesen más a képfelbontás és a minöség, tehát szerkesztve van.
ja, és most hány ufo volt? kettö vagy három? mert a háztetön kettö volt és késöbb egy harmadik is fickándozott a házak közötti résen- zsákutcarésznél. a két fogocskázó teljesen másik irányba mentek, mint amelyik bujocskázott. és a harmadiknak is teljesen más a felbontása, mint az utca felvételnek, de még a két fogocskázo ufokhoz képest is más a felbontása. Tehát SZERKESZTÉS!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!