Szerintetek ha egy földönkívüli leszállnak a bolygóra mi történne?
Nem kell zavarni.
Menekül majd magától, ha egy kis esze van
Persze ha alien, akkor más a helyzet ...
Szia Kérdező!
Nézd meg az Érkezés című filmet. Szerintem elég jó.
Vagy ha érdekel ez a téma, akkor kezd el nézni a Star Trek régebbi sorozatait. Voyager, DS9, TOS, TNG. Mindegyik sorozat feldolgozta ezt a témát, és elég jól.
A nagy büdös realitás az, hogy ha egy idegen faj, van annyira fejlett technikailag vagy akár biológiailag, hogy túl éli az ide tartó csillagközi űrutazást, akkor nem olyan hülyék, hogy csak úgy leszálljanak közénk.
Esetleg ha túlerőben vannak és inváziót akarnak. Akkor meg úgy is mindegy, hogy az emberiség akar-e kapcsolatot velük vagy nem.
Igaz . Csak elgondolkoztam hogy az emberiseg hogy cselekedne..
A katonasag betamadna es meg probalna elopni a technikajukat vagy barati kozeledesel oldana meg ...
De amilyen hulyek tuzet nyitnanak szerintem...
Nézd meg a District 9 című filmet.
Vagy egyszerűen nézd meg mi folyik a világban. Idegenek jönnek, táborokba zárjuk őket, aztán ha szerencséjük van kiengedjük őket, ők meg elmennek. Vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!