10000 éves barlangrajzok Indiában ami földönkívüli lényeket és űrhajókat ábrazol.Már akkoriban is megpróbálták az emberek ezeket a találkozásokat valahogy megörökíteni?
Hármas, ez ütős válasz volt. Én sem értem, hogy ha zavarja őket ez a téma, akkor vajon miért járnak be ide.
Ami a kérdést illeti, ez egy kiváló kérdés. Nekem igen a válaszom, viszont azt sem tartom kizártnak, hogy előző földi civilizáció lényei voltak. De véleményem szerint a két variáció nem zárja ki egymást, mert lehetségesnek tartom, hogy az előző civilizációkat földönkívüliek alapították, vagy esetleg segítették őket. Tehát a két téma, a két variáció lehetséges, hogy összeér egymással.
"Én sem értem, hogy ha zavarja őket ez a téma, akkor vajon miért járnak be ide."
Miért zavarna? Pont azért járok ide, hátha egyszer végre valaki felmutat valami hiteleset. De ez a szint? Ez röhej...
Aki nem követi ezt a témát az max felszínes cikkek alapján tud tájékozódni.
Pár hete volt hogy a Pentagon Ufo részlegének volt a szenátusi meghallgatása.
Tele van vele a net amerikai újságok.Max ez nálunk nem hír mert a nyugdíjasokat nem lehet vele riogatni.
Elismerte a részleg vezetője hogy évtizedek óta van Ufo technika az Usa hadseregének a kezében rengeteg új titkos repülő ilyen kutatás fejlesztés eredménye.Ezeknek a földönkívüli űrhajóknak a személyzetével is tart fenn kapcsolatot a hadsereg.
Nem egy átlagember mondta nem egy politikus hanem hadsereg egyik vezetője aki ezeket az eseteket fejtette vissza.
Erre még egy új hír.
Miután ez az információ kikerült a netre a meghallgatás anyaga a Vatikán rendkívüli kongresszust hívott össze.
Témája az Ufo esetek és a paranormalis erők ismereteinek az átvezetése a hívek életébe hogy ne okozzon sokkot ha ezzel az információval találkoznak.
Nálunk is simán behazudnak mindent a népnek, az USA-ban miért ne tennék épp ugyanezt?
Nálunk afrikai migránsokkal meg háborúpárti ellenzékkel riogatnak, ott meg mexikói migránsokkal és földönkívüliekkel.
"a Vatikán rendkívüli kongresszust hívott össze"
Kár, hogy erről a vaticannews.va semmit sem tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!