Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek elképzelhető,hogy...

Szerintetek elképzelhető,hogy az ilyen Szűz Mária jelenések mögött(Fatima,Lourdes) valójában földönkívüliek állnak?

Figyelt kérdés
Természetesen csak akkor ha igaznak fogadjuk el az ilyen "jelènèseket"

jan. 6. 20:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

10 Nincs szent Istenben. Atya, Fiu, Szent Lélek.

A többi hamis.

Nincs szent ember. Felkent ember van Isten Szent Szelleme által, de az nem szent-mint ember, csak rajta, a megszentelt testén keresztül működik Isten Szelleme. De ember, ugyan olyan mint te vagy én vagy bármelyikünk..

Óriási csalás: "Szent Bernadett", na persze.. Lényegtelen ki irta, ki mondta, ki mit tanitott, mert hamis.

jan. 6. 22:17
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
*Nincs szent Istenen kívül
jan. 6. 22:18
 13/32 anonim ***** válasza:
51%
Én valószínűbbnek tartom a kannásbor túladagolását.
jan. 7. 05:46
 14/32 anonim ***** válasza:
37%
Ez valami next level shit, a konteó keverése az elvakult vallásossággal. Voltam már rottyon szellemileg, de ekkora debilség még soha nem jutott eszembe. Szabadalmaztatom is az ötletemet kétfajta kenyérpirítóra, az egyik Jézus, a másik pedig Szűz Mária arcképét fogja rápirítani minden egyes pirítósra. Maga a kenyérpirító pedig a gyíkemberek megtévesztése céljából ufo-alakú lesz! Sőt, mindegyik 1:42000000 esélyel ufo-fejet éget a pirítósra. Mekkora piaci rés!
jan. 7. 08:45
 15/32 A kérdező kommentje:

:)

Nem vagyok konteó hívő ès elvakult vallásos sem ez sokkal inkább ilyen "mi van hogyha mègis.." játék szeretett volna lenni azokkal akik hisznek az ilyesmiben...

jan. 7. 09:27
 16/32 anonim ***** válasza:
Nem is állítottam, hogy az volnál, csupán elcsodálkoztam a gondolaton és a válaszokon, és szórakoztam egy jót én is, de tetszik ez a játék.:D A következő szabadalmam egy sakk-készlet lesz, ahol a sötét bábuk testesítik meg a Sátánt és a démonokat, a világos bábuk pedig Istent és az angyalokat. Komolyan mondom, előhoztad egy számomra eddig nem ismert formáját a kreativitásomnak.:D
jan. 7. 09:37
 17/32 anonim ***** válasza:
17%

Mindenki szent aki a mennyben van. Róluk a katolikus egyház kinyilvánította. Ezért szentek. Olyan életük volt, történtek csodák.

Nem állnak földönkívüliek. Azért történnek ezek a jelenések hogy az emberek higyjenek. Pl a csodás gyógyulások a Lourdes-i barlangnál. Vagy a Fatimai napcsoda. És még sorolhatnám.

És Bernadett nagyon sok meghallgatáson esett át. Egyszerű, írástudatlan parssztlány volt. Ahogy Fatimában a pásztorgyerekeket majdnem megölték. De mindannyian hűen ragaszkodtak az igazsághoz.

És ezek csak a legismertebbek. Ezen kívül sok jelenés történt máshol is.

jan. 7. 09:38
 18/32 A kérdező kommentje:

16 -os ennek igazán örülök:)

17- ha azért történnek ezek a jelenések hogy az emberek higyjenek,akkor ugyanennyi erővel ki is jelentethetnè magát(mármint Isten)az egész emberiségnek nem csak néhány "kiválasztottnak".

jan. 7. 09:45
 19/32 A kérdező kommentje:
Isten ès Szűz Mária
jan. 7. 09:46
 20/32 anonim ***** válasza:
39%
17-es vagyok. Kijelentette már magát. Csak az emberek akkor sem hittek benne. Vagyis nem mindenki. Mindenki kiválasztott, az Isten mindenkit hív.
jan. 7. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!