Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az emberiség miért nem veszi...

Az emberiség miért nem veszi tudomásul az UFO-k magyarázatának 3. birodalmi eredetét?

Figyelt kérdés

Miért dugjuk a homokba a fejüket és hajlamosabbak vagyunk gyerekmesébe illően is nevetséges űrlényeknek gondolni?

Az UFO-észlelések a nácik fejlesztéseitől kezdve szaporodtak meg. Az előtte ismert esetek gömbvillámok is lehettek.

Nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni a technikai fölényüket? Mi is elérhetnénk arra a szintre, vagy akár tovább is. Az UFO-k energiaforrásait sem indokolt titkolni.

A németek rakétatechnikai tudását is hajlandóak voltunk elismerni és használni.

2023. jún. 28. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
0%

"A náci ufo technológia csak egy fából készült nevetséges légtalpas volt."

Ezek pont azok a baromságok, amik arra vannak kitalálva hogy lehessen mondogatni ha felmerülnek ilyen kérdések....mint az orbán féle "dollárbaloldal", "háborúpárti bal oldal" stb, konzrev-válaszok, elütni a valódi kérdéseket.

2023. jún. 28. 17:58
 12/75 anonim ***** válasza:
74%

Persze utolsó, most is itt repkednek az ufók.

Rakéták tényleg repkednek, ufok miért nem?

2023. jún. 28. 18:02
 13/75 anonim ***** válasza:
64%

Több száz millió ufő szemtanú, katonák, pilóták, nem értenének egyet veled.

Engem mondjuk konkrétan nem annyira érdekel a téma, elfogadom hogy vannak, látom hogy vannak akik állítják, mások tagadják, katonák nyilatkoznak 30-4

2023. jún. 28. 18:15
 14/75 anonim ***** válasza:
64%
* 30-40 évvel később, miután lejár a titoktartásijuk, volt védelmi miniszter nyilatkozik, és alátámassza, sok száz szemtanú stb.
2023. jún. 28. 18:16
 15/75 anonim ***** válasza:
73%

Azt még érteném is, ha valaki azt mondja "én még nem láttam, bár sokan mondják van, én nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni"

Ez egy értelmes válasz.

De az, hogy "én nem láttam, tehát nincs, mindenki más pedig hazudik"

Ennek mi értelme? Ez a hülyék válasza szerintem.

2023. jún. 28. 18:18
 16/75 anonim ***** válasza:
36%

#9 Basszus! Lehet egy gimibe jártunk.

Én pszichológia factos voltam. Volt egy vendégtanár, egy nyugalmazott titkosszolgálati szakértő.

Arról beszélt, hogy a háborúk előtt hogyan idéztek elő disszociácót elhagyatott gyerekekben, majd hogyan neveltek a személyiségparticiókból jól funcionáló, feladat specifikus altereket. A legtöbb hatalmi centrum használta ezeket a módszereket.

Mit mondjak? Eléggé megviselt minket. Egy csaj kiszaladt okádni, többen meg alig tértünk az óra után magunkhoz.

A tantóbácsi kitért Haunebu projektre is. Itt nagy szerepe volt a Thule társaságnak, ahhol egy médiumi képességekkel rendelkező empata rájött, hogy az Éva Braunnak is vannak alter személyiségei. Az egyik személyiségrésze egy erotikusan elbűvölő perszóna volt, azzal fűzték be a Führert.

Innentől kezde a projekt részleteiről magának a Führernek sem volt szabad pontos információkat szolgáltatni. Fel kellett építeni egy álca fejlesztői bázist, ahhol csak a fő fejlesztések részeredményei, és néha azoknak a szándékosan lebutított elemei voltak láthatók.

Rátermett tiszteket toboroztak, akik képesek voltak a több sebből vérző hamis eredményeket a vezérnek igéretes, de még kiforratlan és több időt igénylő projektnek tálalni. Meg kellett őrizni a Führer bizalmát, közben rendesen félre is kellett vezetni. Persze a megtévesztés mögött a titkos fejlesztői bázison a Haunebu már jóval előrehaladottabb állapotban volt.

Említette a tanárbá, hogy még nagyon sok fáradozás volt a Thule társaság és az SS részéről is, a Cionisták félreinformálása embert próbáló volt. De ezekre a történetekre már nem tért ki.

Béke!

https://www.youtube.com/watch?v=3npL8AuOUTU

2023. jún. 28. 18:54
 17/75 anonim ***** válasza:
74%
Én meg már azt hittem komolyan beszélsz utolsó.
2023. jún. 28. 19:56
 18/75 anonim ***** válasza:
54%

Ha van egy jó távcsöved, akkor ha megnézed van csomó timer, hogy az ISS mikor fog elmenni a Hold előtt (ki lehet számolni).

Viszonylag egy jobb kamerával lehet jó felvételt készíteni.

De egy azonosítatlan repülő tárgyról nem?

VICCEK VAGYTOK BROM

2023. jún. 28. 22:09
 19/75 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a kérdező a Glocke project-ről beszél, ami valóságos volt, az indítóplatform a mai napig megtekinthető
2023. jún. 30. 15:22
 20/75 anonim ***** válasza:
39%

18#

És mindenki űrtávcsővel a zsebében mászkál

2023. jún. 30. 16:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!