Szerintetek is elhallgatják az emberiség elől az UFO-kal kapcsolatos információkat!?
Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 01:05
3/23 anonim válasza:
Az ufoügy a legjobb terelő témák közt van. Egy csomó energiát leköt, hogy olyasmivel foglalkozzon a nép, amivel úgy sem tud semmit tenni. Ha voltak is ufok valamikor valahol, akkor sem volt nagy jelentőségük. Most, hogy mindenki hord magánál egy fényképezőt, kb ugyanannyi hiteles ufokép van, mint korábban. Nagyjából nulla.
5/23 anonim válasza:
3# miért beszélsz olyan témáról amiről senmit se tudsz
6/23 anonim válasza:
Miért ne beszélnék róla? Miért írsz hülyeségeket ismeretlenben? Mondtam én, hogy ostoba vagy? Nem, akkor te se mondj ilyeneket. Érvelj, támassz alá!
7/23 anonim válasza:
Most, hogy mindenki hord magánál egy fényképezőt, kb ugyanannyi hiteles ufokép van, mint korábban. Nagyjából nulla."
Én se mondtam hogy ostoba vagy. Csak öreg, tudatlan vagy ilyesmi.
8/23 anonim válasza:
Igen. A biztos iteletu fiatalok mar csak ilyenek. Udvozlom anyukadat.
9/23 anonim válasza:
Egészen biztosan. Már sokan mondták, alátámasztották, az egyszerű emberek mégis képtelenek ezt elfogadni.
"Nincsenek földönkívüliek, amíg Orbán úr azt nem mondja, mert csak neki hiszünk, mert ő olyan őszinte!"
10/23 anonim válasza:
Nem mindenhol hallgatják el. Nézd meg a "Men in black" c. orosz dokumentumfilmet (nem összekeverendő a mozifilmmel). Sok mindent megtudsz belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!