Szerintetek is elhallgatják az emberiség elől az UFO-kal kapcsolatos információkat!?
8#
Ez egy aránylag új sorozat.
Nézd meg, 1000 féle beszámoló van. De a kormány évtizedeken keresztül hülyét csinált a szemtanúkból. Az újságírókat megfenyegették stb
"Nézd meg, 1000 féle beszámoló van. De a kormány évtizedeken keresztül hülyét csinált a szemtanúkból. Az újságírókat megfenyegették stb"
Lehet. De az is lehet, hogy a sorozat kamu. Vagy is is. Vagy a kormány adott jó pénzt az újságíroknak, hogy inkább találjanak ki "a kormnány eltitkolja a földönkívülieket és zsarolja a szemtanukat, újságírókat", hogy ne a szervezett bűnözésről cikkezzenek.
Unidentified flying object. Az UFO csak ennyit jelent. Én már csomó ilyet láttam.
Ha viszont a földönkívüliekre gondolsz, hát, ha lennének ilyenek a közelünkben, azt nehéz lenne nem észrevenni. Ennélfogva eltitkolni is nehéz lenne.
Véleményem szerint kicsi a valószínűsége, hogy egy ekkora Világegyetemben, szinte végtelen számú csillag mellett a Föld legyen az egyetlen lakott bolygó, de azért a szomszédunkban nem feltétlenül számítanék idegen civilizációkra. Az űrutazás azonban korlátozott távolságokat képes áthidalni, ergo szerintem valószínűbb, hogy nem találkozunk velük, mint hogy igen.
Az volt a kérdés, hogy eltitkolják/eltitkolták-e a repkedő objektumokkal kapcsolatos információkat.
De már hivatalosan is bevallották, hogy igen.
Nem politika, de Orbán isten nélkül nincs spiritualitás. Ő vezette ide a magyarságot a Szíriusz rendszerből is, csak most született meg ismét.
Ne akarj elhallgattatni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!