Milyen UFÓ találkozásotok volt?Látatok már űrlényt?Aki nem hisz bennük az ne írjon.
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 10:44
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jöhet még.
2023. jún. 20. 16:49
12/19 anonim válasza:
Ezek egymástól függetlenek.
Amíg nem mondasz valami említésre méltót, valami konkrétat, addig fitogtathatod az IQ-dat.
13/19 anonim válasza:
12: nem az IQ a kérdés témája. Szakadj le gyorsan a hsz-ekről, a kötözködésről és a kérdésre reagálj vagy húzzál, azt ajánlom.
14/19 anonim válasza:
Idegent (vagy másik dimenzióbeli lényt) már láttam. A padlón keresztül jött be a szobába, valamilyen fekete teret hozott magával. Rövid ideig nézett, majd eltűnt. Lehet, hogy eltévedt, de lehet, hogy csak kíváncsi volt, nem tudom.
15/19 anonim válasza:
Még nem láttam, de biztos vagyok, hogy léteznek!
16/19 NTBS válasza:
Még nem volt, de hiszek a földön mi életben.
18/19 az agy válasza:
Én nem földi eredetű vagyok, tudom, hogy van egy rendszer, a szomszédban, ahol a szüleim laktak régen. Hamarosan mindenki megtudja majd.
19/19 anonim válasza:
Én meg tudom, hogy nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!