Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Személyes találkozásod volt...

Személyes találkozásod volt már ufókkal?

Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem, de láttam már
2020. júl. 23. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, ha volt is, biztosan törölték a memóriámból.
2020. júl. 23. 21:49
 3/12 anonim válasza:
93%
Minden második vasárnap délben, amikor anyósomékhoz megyünk.
2020. júl. 23. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Földön kívüli életről mai napig nem tudunk és még soha senki nem látott egyet sem. És bizonyíték sincs más fajok létezésére. Tehát nem még senki sem találkozott ufókkal.
2020. júl. 24. 00:16
 5/12 anonim válasza:
56%
Igen,többször is.Be is tudom bizonyítani
2020. júl. 27. 04:54
 6/12 anonim válasza:
81%
Személyes nem viszont több alkalommal is szemtanúja voltam, voltunk megmagyarázhatatlan égi jelenségeknek amik nem időjárási anomáliák voltak. Minden esetben olyan mesterséges tárgyakat láttam amik nem lehettek földi eredetűek, mivel nincs tudomásom arról, hogy hangtalan repülő eszközeink lennének. Mielőtt jönne az aktuális netcsősz megmondópityu kioktatni, nem, nem hőlégballon volt és nem is a télapó. Hatalmas, hegyes orrú bumeráng forma ami szinte a toronyház tetejét súrolta, úgy szállt el felettünk nagyon lassan (6 szemtanú), következő alkalommal pirosan izzó fénygömbök amik úgy tűnt fogócskáznak egymással, hatalmas sebességgel (5 szemtanú). És igen, mindenki józan volt, nem vettünk be semmit, orvos és ügyvéd is jelen volt. Úgyhogy ha valaki azt állítja nem léteznek azt csak sajnálni tudom. Csak a mi galaxisunk több milliárd csillagból, ezer trillió bolygóból áll. Az univerzum pedig a trillió hatványaiból álló galaxisból... Tényleg van olyan naív barom aki azt hiszi, hogy ez a sárgolyó az egyetlen amin mocorog valami? Primitív, visszamaradt és főleg nagyképű felfogás. Ha csak a számokat vesszük alapul, több millió lakott bolygónak kell lennie az univerzumban.
2020. júl. 27. 07:31
 7/12 anonim válasza:
59%
Egyszer találkoztam Pataky Attilával...
2020. júl. 27. 09:46
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

#6 a piros fények lehettek simán drónok is akár. Szinte hangtalan repülők pedig léteznek. Nem tudod de is biztosra mondani hogy már pedig azok idegen kények voltak. Azért mert valamit nem tudsz megmagyarázni azért nem kell egyből azt hinni hogy idegen lények voltak. Ha te nem találsz rá magyarázatot akkor keresni kell rá hogy tudjad mi volt az. Ameddig nincsen addig nem lehet kijelenteni hogy az biztosan idegen volt.

Én hiszek benne hogy valahol létezik még élet a földön pont emiatt amit te írsz hogy felfoghatatlanul nagy a világ, viszont ez csak nagyon nagy esélyt ad arra hogy máshol is legyen élet, de nem bizonyítja azt. Ez ugyan olyan mint hogyha azt mondanánk hogy a 7,8 milliárd emberből aki aföldön él biztos van valaki aki most ebben a pillanatban tegyük fel levest főz. Elég valószínű hogy ez így van nem? Viszont nem tudhatjuk biztosra addig ameddig nem kapunk rá egy példát hogy pl. a szomszédba átnézve azt látjuk hogy Mari néni levest főz. Ugyan ez van az idegenekkel. Ameddig senki sem lát egy olyan lényt vagy olyan járművet, technológiát amiről biztosan meglehet mondani hogy nem a földről származik addig nem lehet kijelenteni hogy máshol is van élet. Márpedig ez nem történt még meg

2020. júl. 27. 17:25
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

A legtöbben találkoztak már ufóval. Ugyanis ha valamit látsz repülni, és nem tudod micsoda, akkor az ufó.

Az ufó egy betűszó, az angol Undefinied Flying Object meghatározásból. Az ufó definíciója ugyanis nem ismert, nem meghatározott repülő objektum. Ha kiesik mondjuk egy hűtőszekrény egy repülőgépből, amíg nem tudod mi az, addig ufo. Ha viszont idejönnének egy más naprendszerből valakik, amint megismerkednél velük többé nem lennének ufók, mert megszűnne az Undefinied tulajdonságuk.

Egyébként földön kívüli élet létezésének olyan nagy a valószínűsége, hogy biztosra vehetjük a létét. Az értelmes élet valószínűsége sokkal kisebb, de a bolygók óriási számát figyelembe véve még így is több tízezer bolygón is kifejlődhetett az értelem. Viszont a világűr mérete, a fénysebesség korlátos volta miatt a kapcsolatfelvétel és az ideutazás valószínűsége olyan csekély, hogy nem valószínű, hogy bárki is találkozott volna velük. Aki ilyeneket állít, az vagy álmodta, vagy nem mond igazat.

2020. júl. 28. 00:09
 10/12 anonim ***** válasza:
45%
Igen, tobbszor is. Pataki Attilat lattam a szimpadon, es o egy ufo !
2020. júl. 28. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!