Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi volt eddig a legérdekesebb...

Mi volt eddig a legérdekesebb találkozásod földön kívüliekkel?

Figyelt kérdés
Hol találkoztál velük, mit csináltatok?
2020. szept. 1. 11:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
84%
Én a Balaton paerton találkoztam velük. Éppen előttem szálltak le a vízre UFÓ-val. Jobb híján elmentünk sörözni, lángosozni és lenyomtunk pár póker partit. Utána meghívtak a bolygójukra, aminek FckngIdt a neve.
2020. szept. 1. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Én kilenc évesen szexeltem egy szürke nővel. Azóta a kölykök hozzám járnak nyaralni. Egyébként én voltam a kivétel, a szürke nők a kis faszt szeretik. Az anyabolygólyukon a népesség fele román hibrid, elviszik az itt nemzett gyerekeket.
2020. szept. 1. 14:23
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Fidesz nagygyűlésen
2020. szept. 1. 17:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám Rogán Élios Antal szokott leszállni helikopterrel levizelni a tulipánokat. Múltkor pont sikerült kikergetnem egy söprűnyéllel a kertből mire egyszer csak vakító sötétség áradt a szeméből időt nyerve ahhoz hogy fel tudjon ismét szállni. Azóta is néha felcsillanni látszik tiszta égbolton a sztratoszférát átszelve réved a tulipánágyásokra.
2020. szept. 2. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

2214 július 12-én történt, hogy éppen krumplit permeteztem, mert abban az évben sok volt a krumplibogár. És egyszer csak ott termett egy teljesen földön kívüli(a földemen kívül állt) és afelől érdeklődött, hogy hol tudna ő is permetezőszert venni, mert nála is sok a bogár a burgonyán. Útbaigazítottam a gazdabolt felé, majd miután végeztem a permetezéssel, hazamentem és megetettem a disznókat moslékkal.

Azóta is sokat gondolok erre az érdekes esetre, amikor is találkoztam egy földön kívülivel.

2240 Mars, magyar gyarmat

2020. szept. 2. 12:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer hozzám is eljöttek. Leszálltak a kertemben odajöttek hozzám és cigit akartak tarhálni meg azt akarták hogy mutassam meg az időt de a telefonomon. Elküldtem őket a francba amin megsértődtek és leköpködték a kismacskámat majd pedig átmentek a szomszédhoz is cigiért. Azóta nem láttam őket
2020. szept. 3. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Cigit kértek tőlem.
2020. nov. 10. 12:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Tőlem benzint kértek,mikor horgásztam a csónakomban,éjszaka a Sajón.
2020. nov. 10. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Motorcsónakhoz?
2020. nov. 12. 05:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Jah
2020. nov. 12. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!