Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt az eddigi legérdekeseb...

Mi volt az eddigi legérdekesebb álmotok?

Figyelt kérdés

2020. máj. 15. 08:12
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Amikor álmomban végre bejutottam a wc-be.
2020. máj. 15. 18:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Bár szerintem csak én értem, de tessék :D

2018 01 03

bevásárlóközpont, szörnyek, felül aludtunk, + 2 öreg, pók csapda, eldobtam a fegyvert, lent volt egy rejtett ágy, Duna delta, vettünk okosórát ,..., felbéreltek vadászni, felfegyvereznek éjszakára, aki lelövi sok pénzt kap, ott volt Korra is, nem tudok földet idomítani, nem lehet barátra célozni (mint a N.O.V.A. Legacy-ban), valaki piros volt, vörös lótusz, Pli, Zaheer, harc velük (Ming Hua és Ghazam is), ...Timikéék jöttek, Zaheerék elveszik a telefonjukat s lezárják a pincébe kocsistól, egy gyerek visszahoz 2 fidget spinnert, átváltoztak macskáva, basztak az udvaron, keresem Zaheert, ..., elbújok a disznópajtába, 2 férfi, egyik lefényképez ahogy leskelődök, egyik lelő, de nem fog a golyó, Bibi Bloksberg seprűje, térképet rosszul nézi, ,,anya kellet volna ide áljon'', a térkép olyan min a Google térkép - a betűk fordulnak ahogy nézed, mini TARDIS s a Doctor, az egyik férfinál volt egy kulcs amit odaadtam a Doctornak, 2 kulccsal a Doctor elmegy, majdnem vele meg Bibi is, mert a seprűje repül

2020. máj. 17. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!