Szerintem földön kívüli lényeket szoktam látni a kertemben néha éjjelente... hol jelenthetem?
Figyelt kérdés
Van hogy időnként fényeket látok beszűrődni az ablakon hajnalban és másnap le van taposva a veteményem meg a érzem hogy sugárzik a föld is eddig furcsa is volt mert nem értettem most már tudom mert utánna néztem ilyen rendszeresen érezhető a földönkívüliek leszálló helyszinein... eddig lékelve ettük az epret is a családdal de most már nem merjük mert félünk sugárszennyezettség okozza a bő termést. Mit akarhatnak szerintetek itt ufólógusnak lehet jelenteni vagy valahol ami nálunk zajlik?2020. szept. 2. 19:51
1/5 anonim válasza:
Mindenképpen az ingyen eperért jönnek szerintem.Az lehet az űrhajójuk üzemanyaga. Egy becsületkasszát én kitennék a helyedben, ne ingyen tankoljanak, ez felháborító.És csak euróban fizessenek mert a forint csak egyre gyengül, ez is fontos.Ha továbbra is ügyeskednek vágjál hozzájuk egy gereblyét vagy egy ásót, de készülj fel arra hogy a mentális erejüket felhasználva azt megfordítják a levegőben és téged vág majd kupán. Ez talán majd helyretesz agyilag. Ha esetleg mégsem akkor a tankolási eperpénzből menj el egy jó magánpszichiátriára.
2/5 anonim válasza:
107 rndőrségen. Telefonálni kell, hgy tartóztassák le az idegeneket. Azért mond meg, hogy legyen rá felkészülve a járőr, hogy nem erről a bolygóról valók. Hozzanak lézerpisztoly elhárítót
3/5 anonim válasza:
Leírnád, hogy milyen érzés, amikor sugárzik a föld? Mert tudtommal, akkor lehet érezni, ha már sugárfertőzésed van. A szomszédok nem érzik a sugárzást?
Ajánlom, hogy amikor látod a fényeket, akkor kukkants ki az ablakon. Lehet, hogy csak valami gyökér szaladgál lámpával a kezében. Ha meg tényleg földönkívüli, akkor videózd le, és meglesz a bizonyítékod, amit mindenkinek mutogathatsz.
4/5 anonim válasza:
Szerintem menj be pszichiátriára és meséld el ott. Ők biztos tudnak kezdeni az esettel valamit :)
5/5 anonim válasza:
Hogy kell az epret meglékelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!