Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A magyarok 28 százaléka...

A magyarok 28 százaléka állítja, látott már UFO-t. Szkeptikus vagy még?

Figyelt kérdés

Hihetetlennek hangzik, de mi magyarok 28%-unk már látott idegen űrhajót. Ez nem győz meg ennek létéről?

[link]

2023. ápr. 27. 10:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A végtelen szó egy koncepció és nem mérték, mert sosem tudsz végtelen mennyiséget mérni.

De több száz isten koncepció van, akkor mindegyik létezik?

2023. ápr. 29. 12:40
 22/27 anonim ***** válasza:
72%
Erre magad is megtalálhatod a választ. Ha kitalálod holnap, hogy felcsúton él egy medvedisznó-politikusember, akkor az létezik?
2023. ápr. 29. 13:21
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Rossz példa, ő tényleg létezik.

2023. ápr. 30. 18:53
 24/27 anonim ***** válasza:
72%
Jó, ez tényleg rossz példa volt, de remélem így is érthető volt.
2023. ápr. 30. 19:01
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Hát ha ilyen sok magyar hiszi, akkor tuti kamu.
2023. ápr. 30. 23:20
 26/27 anonim ***** válasza:
49%

UFO-t sokan láttak már, több az, mint 28%. De te gondolom konkrétan az idegen űrhajókra célzol. Először is félreértés ne essék, én fullra hiszem, hogy van más bolygónkon is élet sőt azt is simán el tudom képzelni, hogy jöttek már ide.

Én egy dolgot nem hiszek el: azt, hogy valaki idegen űrhajókat lát. Sztem ezek mind kamuk és csak azért találják ki az emberek, hogy ezzel érdekesebbnem tűnjenek. Képzeljük el, hogy van egy olyan fejlett civilizáció, akik fényéveket képesek átutazni, de a kissé spicces Feri bácsi és az amúgy szabadidejében térfigyelő kameraként működő Jolánka néni elől képtelenek elrejteni a szupermodern űrhajójukat. Hagyjuk már...

2023. máj. 25. 20:40
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor szólj ha lesz 3zx olyan ember aki nem a kocsmából kilépve látott egyet
2023. jún. 4. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!