Itt a leleplezés: NASA-tudós állítja, földönkívülieket őriznek Amerikában. Szkeptikus vagy még?
dr. Emery saját állítása szerint az amerikai űrkutatási szervezet, a NASA volt munkatársa - valószínűsíthetően asztrobiológusa –, nem kevesebbet állít, minthogy a külvilágtól hermetikusan elzárt nevadai katonai kísérleti telepen, az 51-es körzetben földönkívüliek maradványait őrzik.
Az „Area 51-nek"' 2013-ig egyébként még a létezését is letagadták az amerikai kormányzati szervek, de ekkor a CIA egy titkosítás alól feloldott dokumentumban hivatalosan is elismerte, hogy létezik az agyonhallgatott bázis. Philip J. Corso alezredes, az amerikai katonai hírszerzésnek az úgynevezett roswelli incidens kivizsgálásával megbízott tisztje a halála előtt közjegyző előtt tett nyilatkozatában ugyanazt állította mint „Mr. Emery", vagyis hogy földönkívüliek maradványait őrzik az 51-es körzetben. [link]
“a NASA volt munkatársa - valószínűsíthetően asztrobiológusa ”
De az is lehet, hogy gasztro Bea, a Győzike felesége.
Vagy ha nem, hát kisnyúl.
"a NASA volt munkatársa - valószínűsíthetően asztrobiológusa"
Nekem meg a Feri mesélte, hogy a csaj a személyzeti budiban volt takarítónő. Nyilván rengeteg bennfentes infóhoz jutott onnan :D
"Nemtom kik a rosszabbak ezen az oldalon. Az incelek vagy az ufókutatók."
Én tudom. A femcelek meg az ateista materialisták. Na ők aztán igazi szétszivatott vakcinázott lúzerek. Őket lehet hülyíteni ezerrel.
4#-es!
Az incel ufókutató matatók.
Esőben a giliszták a földön kívüliek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!