A magyarok 28 százaléka állítja, látott már UFO-t. Szkeptikus vagy még?
Hihetetlennek hangzik, de mi magyarok 28%-unk már látott idegen űrhajót. Ez nem győz meg ennek létéről?
Ha valaki azt mondja, hogy látott földön kívüli ürhajót landolni és a földön kívüli személyzetet körülötte, annak több oka is lehet:
- kamuzik. Pl, figyelem, pénz vagy a hiszékenyek kiröhögése céljából.
- hallucinálta vagy álmodta. Itt még mindig kérdés a mögöttes dinamika, mechanizmus, motiváció stb.
- mások tették belé ezt a hamis emléket (mélyhipnózis stb.)
- emberek által épített cuccot látot, a lényeket is emberek kreálták vmi génmanipulációval vagy mittudomén mivel
- tényleg látta őket és tényleg földönkívüliek voltak
- stb.
Sokkos Panda te vagy az?
Tegnap bannolva lettél és most másik néven itt vagy megint?
Szerintem vannak. Szerepelnek ősi építményeken, rajzokon, számtalan szemtanú beszámolója megerősítette, maga a közel végtelen világegyetem is ezt valószínűsíti, szóval sokkal nagyobb butaság lenne tagadni, mint elismerni.
...de ez olyan, hogy sokak szerint Orban egy tolvaj, sokak szerint meg a legcsodálatosabb ember a bolygón. Mindenki azt gondol amit akar, de attól még a valóság nem változik.
Olyan nincs, hogy valami végtelen legyen.
"Mindenki azt gondol amit akar, de attól még a valóság nem változik."
Igen, szóval jó lenne, ha le tudnád írni, hogy miből következtetted ki a világegyetem végtelenségét.
"Olyan nincs, hogy valami végtelen legyen"
Dehát még szavunk is van rá :D Végtelen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!