20: már hiába magyarázkodsz, ami elgurult, az elgurult. Gurítgassad Móricka.
2023. febr. 17. 11:37
22/31 anonim válasza:
"15: aki lenéző módon beszél másokról, az van csak igazán a padlón. Igazán magas tudatszinten lévő embert sosem hallasz ilyen módon beszélni, mert ő tudja. Az ilyen videós hobbista kozmikus lény meg nem. :)
17 ß@zmag sürgősen vedd be a gyógyszert, én is a videóról írtam.
20: már hiába magyarázkodsz, ami elgurult, az elgurult. Gurítgassad Móricka."
Elég skizo lehetsz ez alapján 🤣
2023. febr. 17. 13:53
23/31 anonim válasza:
Mit csinálnék? Kiverném..
2023. febr. 17. 21:49
24/31 anonim válasza:
Atomot nekik a k... anyjukat. Atomot, több kilótonnás tölteteket. Azt adok nekik ha jönnek. Nem szarozunk Ak val meg hagyományos sz@rokkal.
Rögtön megtudnák, hogy a földi ember vérg.ci, nem csak saját magát és az elővilágát írtja, de mindent is akár reptilátor akár bármi.
2023. febr. 18. 11:07
25/31 anonim válasza:
24 Te igazi környezetvédő vagy? Azt hittem mi már kihaltunk, mostanában nem láttam egyet se, mindenki azt mondja nem kell védeni a természetet mert majd a Földanya elintézi. Azt is mondják hogy ébredjek fel, aludni se hagynak.
2023. febr. 18. 11:10
26/31 anonim válasza:
❤️ Ha marad a szex korlátlanul , és nem kell dolgozni akkor inkább ők igázzanak mint a globalista, cionista, háborúpárti világkormany.
2023. febr. 18. 11:13
27/31 anonim válasza:
26 De én nem akarok dolgozni helyetted, akkor halj inkább éhen, vagy legyél szellemi lény, és repkedjél valahol. Vagy a dolgozni helyett a rabszolga munkahelyeket érted? Amúgy azért dolgoznál valamicskét?
2023. febr. 18. 11:17
28/31 A kérdező kommentje:
Atom? Abban majdnem minden elmélet megegyezik, hogy a reptiliánok sokkal fejlettebb el nálunk, tehát valszeg nem lehetne őket kiirtani...
2023. febr. 18. 18:19
29/31 anonim válasza:
Azért megnézném, hogy a reptilián feje hogy bírja a 7,62-es acélköpenyes lőszert...
2023. febr. 18. 20:18
30/31 anonim válasza:
28# Nem lőszer és egyéb kell a fejlettségük tesztelésére.
Igen, atom kell ide ha jönnek. Ha elég fejlettek akkor a túlélőknek elmegy a kedvük a föld kostolgatásától és elterjesztik a világmindenségben, hogy messze kerüljék ezt a helyet, mert 1000évig sugárzó hamu marad csak abból aki valamilyen "leigázási" szándékkal idejön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!