Mit csinálnál, ha eljönnének a reptiliánok?
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok, ha eljönnének a reptiliánok, és legáznák a Földet?2023. febr. 16. 19:48
A kérdező szavazást indított:
átállnék hozzájuk
megpróbálnám levadászni őket
elbujdosnék
egyéb, leírom
12 szavazat
1/31 anonim válasza:
Ha felajánlanák a lehetőségét, hogy átállhatok, akkor persze, átállok. Miért ne? Valami izgalmas is történne legalább.
2/31 anonim válasza:
A reptilián-hölgyeket befűzném egy kis tojásrakásra
4/31 anonim válasza:
Szereznék egy AK47-est rengeteg skulóval, és szétlőném a rohadékokat. 😆
5/31 anonim válasza:
4: szerintem lepattanna róluk...
6/31 anonim válasza:
#5 Nem tudom, remélem nem golyóállók..
7/31 anonim válasza:
Nem mennék nagyon közel azokhoz akik megmondták, mert nem akarom hallgatni hogy ők megmondták. Max füldugóval sötétben, hogy az önelégült fejet se lássam.
8/31 anonim válasza:
Lázadó sejtet alapítanék és harcolnék a megszállók ellen, mint Will Smith a Függetlenség Napja c. klasszikusban vagy mint Mel Gibson a jelekben.
Én se voltam annak idején nagy baseball játékos, de ugyanúgy én ütöttem a legnagyobbat, mint az a csávó a Jelekben. Ráadásul az én ütőm alumínium, szóval maximum meghajolna, nem törne el az űrlény kobakján.
9/31 anonim válasza:
Megmosnám a fogamat és elmennék aludni.
10/31 anonim válasza:
Mi indokolja a feltételes módot? Már régóta itt vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!