A reptiliánok korunk boszorkányai?
Figyelt kérdés
Mindig kell egy ellenségkép, és ugye kimondták, hogy boszorkányok nincsenek. Ezért lett bizonyos zs-vel keződőd nép a bűnbak, de mivel már őket is ciki lett utálni, ezért most az új közellenség a reptiliánok? Vagyis azok az emberek, akiket alakváltó gyíkoknak tartanak?2022. máj. 28. 17:08
1/11 anonim válasza:
Teljesen más a kettő. A reptiliánok/reptoidok nem emberek, földönkívüli inváziós faj, akik a Földet akarják gyarmatosítani. Én nem bűnbaknak nevezném őket, hanem komoly fenyegetésnek.
2/11 A kérdező kommentje:
De a boszorokányok sem emberek voltak a kor hiedelme szerint.
É
2022. máj. 28. 17:17
3/11 anonim válasza:
A reptilianok letezetsere valaki linkeljen mar megbizhato forrast, videot, akarmit.
5/11 anonim válasza:
Szerintem két külön fogalom.
Ha választani kéne a boszorkányok és a gyíkarcok között, akkor egyértelmű lenne a választás.
Én kérek elnézést! Nekem valamiért jobban bejönnek a vörös hajú fehér csajok, mint pár anorexiás hüllő... :,D
6/11 anonim válasza:
Jaja, én is a kis vöröseket választanám.
Szerintem a boszorkány sima ember-boszi....ismerek is sövény boszorkányt :)
7/11 anonim válasza:
Ja és kérdező (Ufokurtató), ugyan áruld már el végre, hogy mi értelme ennek az egész reptoid képzelgésnek? Ennyit megtehetnél.
8/11 anonim válasza:
Kezd kabaré lenni, ahogy te itt már szinte mindenkit Ufokurtatónak képzelsz
9/11 anonim válasza:
Annyi felhasználója van a tagnak, hogy belefér a pakliba. Továbbá, CSAK Ő tesz fel ilyen idióta reptoidos hülyeségeket, mint kérdés. Néhány napja már volt invázió is meg miegyéb. És csodálkozol, hogy mindenki hülyének nézi őt?
10/11 anonim válasza:
Kiegészítés: nézve a reptoid kulcsszót, a legkorábbi reptoidos baromság 2010-es dátumú! 12 éve csinálja ezt a baromságot és nem unja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!