Mit csinálnál, ha eljönnének a reptiliánok?
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok, ha eljönnének a reptiliánok, és legáznák a Földet?2023. febr. 16. 19:48
12/31 anonim válasza:
Már megtörtént a nibiru korában es most meg éppen elveszítik a Földet, azért sziszegnek
13/31 anonim válasza:
10-es, iszonyatosan öntelt ez a videó, már a hang is 100% affektáló.
14/31 anonim válasza:
13: tipikus reptilian akcentus, erről lehet felismerni, leleplező anyag.
15/31 anonim válasza:
Hogy a nő egy olyan mondatot nem tud kinyögni hogy pl "akik más véleményen vannak ne hallgassák meg", ehelyett: "akik még nem ébredtek fel, akik még nincsenek azon a tudatszinten" :)))
Bakker a reptiliánusosakról lehetne példázni a buddhista negatív érzelmek közül a gőg szobrát.
16/31 anonim válasza:
15: aki lenéző módon beszél másokról, az van csak igazán a padlón. Igazán magas tudatszinten lévő embert sosem hallasz ilyen módon beszélni, mert ő tudja. Az ilyen videós hobbista kozmikus lény meg nem. :)
17/31 anonim válasza:
16 Annál lenézőbben nem lehet beszélni hogy "aki még nincs azon a tudatsziten", "aki még nem ébredt fel". Mivel ez a 100% lenéző, ehhez képest bármi finomkodó szóvirág lenne. Kimaxolta a gőgöt, mint ahogy te is, köszönjük a megerősítést.
18/31 anonim válasza:
Megnéztem a nőnek másik videóját is, vagyis riportot vele. Őszintén sajnálom azokat, akiknek arra van igénye hogy ilyen szinten megvezessék őket. A spiritualitás szégyenei.
19/31 anonim válasza:
17 ß@zmag sürgősen vedd be a gyógyszert, én is a videóról írtam.
20/31 anonim válasza:
Ja hogy erre írod? :) Nem derült ki kinek írod. Amúgy gyógyszert utóbbi 10 évben kb 2 darabot vettem be az is algopyrin volt.
De mondjuk nemcsak a pleya öntelt ezek szerint, hanem te is szóval most egy kicsit megvédted őket. Lehet hogy egymást generálják az önteltséggel meg a gőggel, azért alakult ki a Pleya jelenség, mert már nem bírták a fősodor önteltséget és ezzel kompenzálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!