Vajon trükk felvétel csak?
Szerintem is inkább génkísérletek áldozatát vagy sugárfertőzött szülő "gyermekét" láthatjuk a felvételen.
Nem hiszem,hogy egy távoli bolygón is hasonlóan alakult volna az evolúció:két kéz,két láb,egy fej....
Viszont egy előttem szóló,aki azt írta,hogy ezek csak a csicskái az igazi földönkívülieknek lehet igaza.Pl ha ezek emberek voltak,elrabolták őket és a bolygójukhoz aklimatizálták,átalakították az alienek!
No meg az is valóban elgondolkodtató,hogy az amcsiknak az ölébe pottyan egy földönkívüli,ők meg egy "iparikamerával" figyelik meg a viselkedését,aztán egy fazon egyszerűen benyit minden biztonsági intézkedés nélkül és lerakja neki a tejbepapit.:-)
Különben is,ha a Holdraszállást megcsinálták 69ben,akkor ezt a mai technikával egy elsőéves informatikus összedobja.
Azt vártam végig,hogy mikor mondja:"Az én drááááágasááááágom"
A kérdező videója egyértelműen 3d animáció, ráadásul amatőr munka. Az alien mozgása teljesen természetellenes, az animátor nem sajátította el teljesen a súly megfelelő ábrázolását. (Minden testrésznek van saját súlya, aminek lendülete van, ez kihat a mozgásra, és ha egy animátor ennek szellemében animál, sokkal életszerűbb eredmények születnek)
Persze, minél kevésbé hasonlít az emberi anatómiára egy modell, annál hihetőbb a közönség számára a mozgás, hiszen nem tudjuk hogy egy aliennek pontosan hogyan kellene mozogni. A hibákra azt hisszük hogy ez az alienek mozgásának jellegzetessége. Pedig neki is valószínűleg emberszerűek az izmai, csontból és húsból van.
A grafikához nem értek, de a felvétel "rossz minősége" is segítette a készítőt a hihetőségben.
Még a piros-szemű csecsemő videóhoz tudok hozzászólni:
Az egy ritka, és nagyon szörnyű bőrbetegség :(
Ezek a gyerekek születés után csak nagyon rövid ideig élnek.
Uhh, kivéve ő:
http://www.youtube.com/watch?v=lOPARxS2qak
meg az új mortal combat filmből "reptile"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!