Vajon trükk felvétel csak?
2010. okt. 2. 19:06
1/21 anonim válasza:
Meglehet...hogy kerülne nyilvánosságra egy ilyen felvétel?
De amúgy meg ki tudja...annyi sok sugárszennyezett környék van,meg,klónozási kisérlet....Mert gondolom nem ufo:) Durva lenne ha egy olyan népség" ami idáig el tud jutni azt így lehetne mutogatni :S
2/21 anonim válasza:
igen, ráadásul elég sztereotip szegény űrlényekre nézve, hogy mindig ilyen dülledt szemű gólemnek ábrázolják őket.
3/21 anonim válasza:
Szerintem nem trükk felvétel. Ezek a szürkék, az ugynevezett kontrollkatonák, akik a Földön ellenőrzik azokat a dolgokat, kísérleteket,amit kiad nekik a magasabb intelligencia, vagyis a főnökük.Ez egy kitenyésztett faj, de az igazi faj nem így néz ki. Kaját adott be neki valaki, ahol megfigyelés alatt tartják. Kíváncsi lettem volna rá, evett-e belőle. Mert nincs bélrendszerük, csak kocsonyás felépítésük. Az ilyen fajok, nem hiszem hogy tul sokáig tudnak élni Földi környezetben. Ahol élnek, ott energiával táplálkoznak, energiakürtőkből áramlik az életet adó energia.
4/21 <b>Chuck Norris</b> válasza:
elég szar kamerákra telik az usának. szerintem animált videó.
5/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is kamu,ilyen camos videokat a telommal szoktam csinálni..
2010. okt. 2. 19:30
6/21 anonim válasza:
8/21 anonim válasza:
Nagyon emberi mozgása van ennek az "űrlénynek". :D
Amúgy szerintem létezik élet a földön kívül,de az ott élő lények nem így néznek ki arra mérget vennék..
9/21 A kérdező kommentje:
megismerem ő ET
2010. okt. 2. 19:58
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!