Szerintetek ez valódi felvétel?
azt figyeltétek, hogy a rángatásnál a felhők megremegnek, de a kis pötty nem? sztem ez nem valódi...
olyan, mintha kb. paint-tel lenne rajzolva, a kamerásokat meg meg lehet oldani
17:24 IGEEEN:D Én is pont ezt akartam írni,mikor megremegett a kamerája,és rá fókuszált a nagyobbik fehér ''golyóra'' Akkor a golyó nem remegett meg,de viszont a felhő meg igen:) Szóval,vagy lefizette a gyerek,hogy csinálják úgy mindtha ott lenne valami,vagy nem tudom:)
De ez elég furi:D
Informatikus vagyok (ezt vagy elhiszed, vagy nem) és azt mondom, hogy semmiféle grafikai munka nem látszik rajta.
A tárgyak túl gyorsan mentek, és túl magasan (főleg a végén) hogy repülők, vagy vadászgépek legyenek (mellesleg kondenzcsík sem látszik).
Az a oda-vissza mozgó pillanat pedig egyenesen kizárja, hogy emberi gép legyen, mivel a pilótáknak az ilyen "játék" szigorúan tilos. Nem ezért kapják a gépet.
Amikor megállt az egyik egy helyben látszott a hosszúkás, lapos formája.
A mozgásából ítélve ráillik eyy tipikus UFo-ra.
Valószínűleg átverés, de a felvétel igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!