Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez az UFÓ felvétel igazi?...

Ez az UFÓ felvétel igazi? Nagyon hitelesnek tűnik!

Figyelt kérdés

Mozog a szája és gügyög is a kis helyeske :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UB4GA..

2011. máj. 24. 01:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

mark86

kamu! :)

2011. máj. 24. 01:15
 2/32 anonim ***** válasza:
portugálul-vagyis brazilul beszélnek,és azt mondja neki az egyik...Fala filho de puta- ami azt jelenti magyarul:beszélj a kurv@ anyádat! akkor most döntsd el hogy igazi-e vagy nem!??:-)))
2011. máj. 24. 01:45
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, lehet, hogy a földönkívüliek brazíliából származnak??
2011. máj. 24. 02:43
 4/32 A kérdező kommentje:

Basszus nektek minden hamis :(

Miért van az hogy bármit felteszek, Gitár halat ufó videot akármit, mindenre azt írjátok hogy hamis ?

El tudom képzelni, hogy braziliában lezuhan egy ufó és a szervkereskedők megkérik hogy szedje ki magánaka szerveit, mire az csak hápog, mert vizi lény, mint ahogyan írtam korábban, erre azok elküldik a lópitliba. Itt ez tőrténhetett !

De lehet azért hápogott mert nem volt vize.

2011. máj. 24. 03:56
 5/32 BlackSword ***** válasza:
Nektek meg minden kamuvideó hitelesnek tűnik??? Szerintem ti magatok sz@rnátok össze legjobben magatok, ha elétek állna E.T. hogy akkor tessék, itt vagyok, mert annyira vártok...
2011. máj. 24. 06:46
 6/32 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem UFO felvétel!!!! Nem látok rajta AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ TÁRGYAT. De mégcsak valódi idegen lényt sem. Gondolod, ha az lenne, akkor így röhögcsélnének körülötte? Úgy be lennének szarva, hogy a szaga is átjönne a jutubon -.-
2011. máj. 24. 07:15
 7/32 anonim ***** válasza:
06:46! OTT A PONT!!!
2011. máj. 24. 08:33
 8/32 anonim válasza:
:D LOL! Nagyon hitelesnek tűnik XD... -.- kamu természetesen. Egy hosszabb éjszaka alatt ennél hihetőbbet animálok neked, minimális előfeszítéssel.
2011. máj. 24. 10:20
 9/32 anonim ***** válasza:
Liza von Staunhoff áruld már el nekünk hogy a büdös fenébe lehet az hogy reggel 6 órától éjjel 1 óráig a GYIK en vagy és hülyeségekkel traktálod tele a topikot? Hogy van neked erre időd? Neked nincs semmi dolgod kisanyám?
2011. máj. 24. 10:35
 10/32 anonim ***** válasza:
jajaja erre én is kíváncsi vagyok !
2011. máj. 24. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!