Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ez az UFÓ felvétel igazi?...

Ez az UFÓ felvétel igazi? Nagyon hitelesnek tűnik!

Figyelt kérdés

Mozog a szája és gügyög is a kis helyeske :)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UB4GA..

2011. máj. 24. 01:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
10:35 Nem mindegy neked, hogy ki meddig van itt? Biztos sok szabadideje van, nekem is volt már olyan, hogy túl sok időm volt, esetleg ágyhoz voltam kötve egy törés miatt nagyon unatkoztam és nem tudtam mit csinálni. A GYK pedig nagyon jó unaloműző, meg szerintem egyébként is mindenkinek a saját dolga, hogy ki mire áldozza a szabadidejét, szóval ne szólj be :D Amúgy meg inkább irkálják tele hülyeségekkel a topikot, mint hogy bedögöljön.
2011. máj. 24. 11:15
 12/32 anonim ***** válasza:
De ez a kérdése rosszabb mint a Plejádok és még ő provokál mindenkit! Neki szabad ilyen kérdéseket feltenni? De ha más kérdezné ugyan ezt a kérdést az már lipótmezei lenne!
2011. máj. 24. 11:34
 13/32 anonim ***** válasza:
Én ufó hívö vagyok, de ettöl a viditöl majd beszartam a röhögéstöl! XD
2011. máj. 24. 13:09
 14/32 anonim ***** válasza:
jaj ez akkora gáz :$ bevallom szóval halloweenkor kicsit bevtam állva és háát...itt az eredmény :$$$
2011. máj. 24. 17:01
 15/32 A kérdező kommentje:

Bölcsész vagyok és sokat olvasok és ezt éjjel lehet legjobban. Amúgy ennyire primitív embereket mint itt pl 404 meg a követőire gondolok, sehol nem láttam, még egyetlen könyvben sem olvastam ehhez fogható fanatikusokról :D

Az ég világon mondhatsz nekik bármit akkor sem hiszenk semmit csak mennek mint a bírkák.

Amúgy ha ez nem eredeti felvétel akkor mi az ? Mozog a szája ! Még háopg is, akkor milyen legyen egy igazi ufós felvétel

A verőemberek mikor ilyednének meg egy kis nyeszlett 120 centis fehér ufó gnómtól ?????

2011. máj. 24. 19:20
 16/32 anonim ***** válasza:
És az idegen ahelyett hogy beszélne, mutogatna, csak hápog mi? xD
2011. máj. 24. 19:28
 17/32 A kérdező kommentje:

Igen mert vizi lény. És a hal is csak hápog a levegőn. Mint ahogyan azt le is írtam http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1799..

de lehet kacsa emlős is.

2011. máj. 24. 19:44
 18/32 anonim ***** válasza:
Már bocs, de a szürkék tudtommal tudnak beszélni. És attól még hogy pl vízi lényből fejlődött ki, simán mutogathatja, hogy vízre van szüksége. Valamint ha ez a videó igazi lenne, akkor a seblámpát nem tolnák el folyamatosan az alienről, hanem folyamatosan rajta tartanák. Ne legyél már ilyen vak... - -"
2011. máj. 24. 20:07
 19/32 Fémfaház ***** válasza:
ez akkor volt földönkívüli mikor én is:D
2011. máj. 26. 20:12
 20/32 A kérdező kommentje:

"Valamint ha ez a videó igazi lenne, akkor a seblámpát nem tolnák el folyamatosan az alienről, hanem folyamatosan rajta tartanák"

De fényérzékeny szegény, mint 404 ! Nem bírja a lámpát. Az Ő bólygójukon olyan erős a nap hogy nem képesek látni, mint 404.

2011. máj. 27. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!