Túl unalmasak vagyunk nekik, ezért nem találkoztunk eddig ufókkal. Tudósoknak igazuk lehet?
Ismert, hogy a polip, a delfin és a puli idegen bolygóról származik. Nézd meg micsoda fantasztikus állatok ezek. Három szív élteti a nyolckarú zseniket. Szeme a látásélesség érdekében képes helyzetet változtatni. A delfinek a Föld legértelmesebb állatai. Most ezek után az emberiségben mi lehet az ilyen idegenek számára vonzó?
Azok akiknek ilyen bámulatos állataik vannak, mégis mi lehet a bárgyú, betokosodott, egysíkú gondolkodású emberekben az érdekes? [link]

Én biztos hogy unalmas vagyok nekik, túl egészségesen élek, szeretek dolgozni, állandóan sportolok, ez biztos hogy untatja az ufókat, utazni se utazok csak ritkán. Szerintem az ufók szeretnek utazni, különben nem járnának erre felénk.
Esetleg az űrhajósok izgalmasak nekik, velük már lehet hogy beszélnek, csak nem árulják el nekünk. A puliban lehet valami, mert nagyon jól álcázza magát. KI tudja miket rejteget :)

Ráadásul a májusi cserebogár halhatatlan, mert minden év májusában tiszteletüket teszik.

Hogyan képzeled, hogy unalmasak vagyunk nekik?
Egy rovartudósnak sem unalmas ugyanazt a hangyabolyt figyelni éveken keresztül.
Inkább szánalmasak, mint unalmasak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!