Milyen fajba tartozó idegennel találkoztálmár?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 18:20
2/19 Shai-Hulud válasza:
Többnyire a Homo Sapiens Sapiens fajba tartozókkal.
De néha válaszolok a Homo Stupidus Stupidis fajúak kérdéseire is.
Sajnos itt az utóbbiakból is elég sok van.
3/19 anonim válasza:
A C.- típusú, hiperpigmentált idegenekkel egyre gyakrabban futok össze mostanában..
4/19 anonim válasza:
Reptoidokkal, annunakikkal, lumbulábiakkal, poloskoidokkal és egyszer egy krixkraxival is.
5/19 anonim válasza:
Legutóbb egy reptoid zöld gyík szaladt előlem
6/19 anonim válasza:
ma 19:29
Azok az idegenek engem is bosszantanak XD
7/19 anonim válasza:
Itt a GyKn mindenki idegen. Bár az is lehet, tán találkozni személyesen sosem fogunk!
8/19 anonim válasza:
"Milyen fajba tartozó idegennel találkoztálmár?"
Ha még találkoztunk is idegen lényekkel honnan a faxunkból tudnánk hogy ők hogyan,minek nevezik a fajukat!
Ha meg bemutatkoztak volna pl,hogy Chewbacca vagyok a galaxis pereméről a Kashyyyk bolygóról és a Vuki fajhoz tartozom .Na ekkor már tudnám milyen idegen fajjal találkoztam!
9/19 anonim válasza:
Cigánnyal, jidóval, bölcsésszel, közgazdásszal...
ezek mind idegenek számomra.
10/19 manó1235 válasza:
koheró :D a legfüstösebb cigány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!