Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen fajba tartozó idegennel...

Milyen fajba tartozó idegennel találkoztálmár?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 18:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Idiótákkal találkoztam. Idegenek voltak mind szerencsére, de nagyon ijesztőek. Buták, mind a föld.
2014. febr. 24. 23:20
 12/19 anonim válasza:
tahókkal, hypermangánokkal...
2014. febr. 26. 10:01
 13/19 Yehudina ***** válasza:

Még mindig élnek Földünkön olyan emberek, akik a világtól teljesen elszigetelve, nomád életmódot folytatva, pl. Új Ginea őserdeiben laknak. Egy lengyel kutatócsoport fedezte fel őket néhány évvel ezelőtt és megörökítette a találkozást, amit a youtube-on láttam. Érdekes volt látni, amint ezek a sötétbörű emberek riadt, tágranyílt szemekkel meredtek a fehérekre, akik - szerintem életük kockáztatásával - merészkedtek a nomádok földjére. Mint tudjuk, Pápua Új Guinea őslakosai kannibálok voltak, és csak érdekességként említem, állítólag épp egy magyar ember volt az utolsó, egy felügyelő, akit felfaltak.

De a pápuákon kívül Ausztrália őslakosai, másnéven bennszülöttek (vagy aboriginal lakosok) közül is vannak még mindig olyan családok (nem törzsek), akik nem kíváncsiak a külvilágra, nem kérnek a civilizációból, nekik úgy jó még ma is, ahogy az őseiknek volt jó. Ezek az emberek a legutóbbi kutatások szerint nem 30.000 éve, hanem sokkal régebb óta, (már emlegettek 80-90.000 évet)élnek Ausztráliában szétszórtan. Eredetileg 200-féle nyelvet beszéltek, amiből megmaradt kb. 80 féle. Ezek az általuk beszélt nyelvek nem hasonlítanak egymásra ugyanúgy, mint a magyar és mondjuk a joruba nyelv.

Ami közös bennük, az a külső megjelenésük: bőrük sötétbarnás-vöröse, hajuk egyenes szálú, sokszor szőkés, homlokuk igen alacsony, szemöldök-csontjuk előre álló, orruk széles és lapos, lábaik szára vékony.

(Külön öröm számomra, amikor a megjegyzéseimet a hozzáértő emberek lepontozzák. De köszönöm, ha egyáltalán közlik a hozzászólásomat.) Üdv.: Yehudina

2014. febr. 26. 12:20
 14/19 Yehudina ***** válasza:
Na mit mondtam? A válaszom megér 52 %-ot. Nem semmi!
2014. febr. 26. 12:21
 15/19 kiscsiga2 válasza:
11%
Asgard-okkal de mondtam hogy nincs fölösleges piritós sütőm hogy tudjanak a pincében csillagkaput épiteni...
2014. febr. 26. 15:32
 16/19 anonim ***** válasza:
:D
2014. febr. 26. 16:49
 17/19 anonim válasza:
Kutyával, gyíkkal, verőköltő bodobáccsal, cinegével, szajkóval, verébbel, akácfával, platánfával, kosborral, zöldalgával, kecskebékával, varanggyal, ászkarákkal ("pincebogár"), galagonyával, bodzával, barátposzátával, rozsdafarkúval, zöldikével, balkáni gerlével, házi macskával, muflonnal, bivallyal, ponttyal és még sok más fajjal is.
2014. febr. 27. 04:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Reptoiddal, krikszkrakszial és jogobellával.
2014. ápr. 15. 10:01
 19/19 anonim ***** válasza:
A metál koncerteken meg csak úgy hemzsegnek a klingonok. Úgyhogy jó sokkal.
2014. ápr. 29. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!