Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Bocsánatot fognak kérni...

Bocsánatot fognak kérni azoktól akik végig tudták, hogy van földönkívüli élet vagy megint úgy fogják csűrni a sztorit, hogy a tudósok aratják le a babérokat akik meg kottyosnak voltak nézve 75 évig azokat továbbra is szégyeníteni fogják?

Figyelt kérdés

[link]

Már Harvard tudósok is kutatják az UFO (újabb nevén UAP) témát a NASA-nál.

Elég érdekes, hogy 75 évig a tudomány nem volt ezzel megbízva, majd miután amerikai titkosszolgálati jelentések következtében, melyek szerint nem tudják mik röpködnek az égben de valamilyen technológiának tűnnek, a tudomány is elkezdi kutatni.

Nem mintha 75 éve nem lenne tudomása a titkosszolgálatoknak erről a jelenségről.

Akkor miért csak most lett sürgető tanulmányozni tudományosan ezen jelenséget?

A videóban beszélő Harvard tudós szerint egyébként ezek jó eséllyel valamilyen földönkívüli eredetű technológiák.

Akik világosan gondolkodtak 75 éven át és meg lettek szégyenítve, számíthatnak valamilyen erkölcsi kárpótlásra amennyiben a tudomány is arra jut, hogy ez földönkívüli technológia?

Vagy ilyen témában, a tudományban nincs igazságtétel csak a száraz érdekek számítanak?

2022. nov. 11. 12:42
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

30

Én meg azt írtam, hogy az UAP jelenséget nem kutatták tudományosan még ami tény. Mindig az volt a szlogen, hogy mindet meg lehet magyarázni valamilyen természeti jelenséggel.

Ezzel szemben most meg kiderül, hogy csak vannak amelyeket nem tudnak.

Próbálj azzal vitázni amit állítok, ne mással kérlek.

Én UAP-ról beszélek te meg exobolygó kutatással jössz.

2022. nov. 11. 18:37
 32/57 anonim ***** válasza:
62%

"Én meg azt írtam, hogy az UAP jelenséget nem kutatták tudományosan még ami tény"

Ha egy felvételről annyit tudunk, hogy nem megállapítható az alapján, mi van rajta, azon meg eleve nincs mit tudományosan kutatni. Se tegnap, se ma, se holnap. Hisz az egész lényege pont az, hogy nem áll rendelkezésre elég információ.

Nagyon nem vagy képben...

Röviden, ami ebben a témában tudományosan kutatható, azt eddig is kutatták. Ami nem vizsgálható tudományosan, azt természetesen nem.

2022. nov. 11. 18:42
 33/57 A kérdező kommentje:

32

De vizsgálható hiszen már vizsgálják, amint ezt már átbeszéltük.

Hogyan vizsgálják? Légierő, haditengerészet, légitársaságok felvételei, személyzet, pilóták beszámolói tanulmányozásával.

Ehhez csupán át kell adniuk a titkosszolgálatoknak a felvételeiket, dokumentumaikat a kutatóknak.

Ami most fog megtörténni.

Tehát megint nem értem miről beszélsz.

2022. nov. 11. 18:59
 34/57 anonim ***** válasza:
62%
Abban sincs semmi új, csak az UAP elnevezés az UFO helyett. Ettől még ugyanarról van szó. Ahogy írtam, ami ebben a témában tudományosan kutatható, azt eddig is kutatták. Ami nem vizsgálható tudományosan, azt természetesen nem.
2022. nov. 11. 19:09
 35/57 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező!

Azért került a kérdésed az ezóba, mert ezós vagy.

Ha nem tudod, vagy nem akarod elhinni magadról, akkor is.

Az UFO kérdést lehet tudományosan kutatni, csinálták is, a múltban is.

De te nem kutatsz, és nem is akarsz kutatni, te hiszel.

Az meg egészen más, lásd: ezotéria.

Amit szintén lehet csinálni, semmi gond.

De ne nevezd tudománynak.

2022. nov. 11. 21:35
 36/57 A kérdező kommentje:

35

Mi ez az erőszakos stílus főnök.

Elhiszem uralja a fórumot de azért lassan a testtel!

2022. nov. 11. 22:11
 37/57 anonim ***** válasza:

Mondjál jobb stílust.

Velem lehet beszélni, ha értelmes ember csinálja.

Kérdező, milyen hatással volt rád ez a fórum?

Sikerült elmagyarázni a helyzetet, változott benned valamit a dolgok megítélése?

2022. nov. 11. 22:15
 38/57 A kérdező kommentje:

37

“ Sikerült elmagyarázni a helyzetet, változott benned valamit a dolgok megítélése?”

Mivel kapcsolatos megítélése?

2022. nov. 11. 23:15
 39/57 anonim ***** válasza:
64%

Például az, hogy jelenleg 99.99% valószínűséggel még egyetlen ember nem látott itt egyetlen földönkívülit sem, szóval nincs kinek "bocsánatot kérni".

Aztán pedig az, hogy oka se lenne rá senkinek, mivel senki se tagadja a földönkívüliek lehetőségét.

Ugye, megértetted a különbséget is a között, hogy "lehetséges a földönkívüli élet", és a között, hogy "itt vannak a földönkívüliek" ?

2022. nov. 11. 23:37
 40/57 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek igaza van. Én afelé hajlok, hogy hatalmas sumákolás, hazugság van ebben a témában, mert ez nagyon sok kényes dolgot érint. Ez egy külön téma lehetne.

Mivel ez a téma nagyon sok mindent érint, egyszerre lehet tudományos és ezoterikus is. Eredetileg ez a két dolog egy volt. Hogyha valaki a tudomány rovatba írja, akkor maradhatna ott is, de itt sincsen rossz helyen véleményem szerint.

2022. nov. 14. 11:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!