Reptoid flottát látott egy nő, mit szósz?
Egy amerikai nő teljesen ledöbbent amikor az égbolton hirtelen egy komplett reptoid flotta bukkant fel. Megannyi űrsikló, cirkáló, elfogó, csillagrombolót látott. A nő szerint ez egy újabb bizonyíték az idegenek létezésére.
Feltételezhezően a közeli támaszpontukra tartottak.
Link: [link]
Mi az Ön véleménye?
„Troll ide vagy oda, de nagyon csúnyán vezet titeket”
Erre van egy egyszerű megoldás: ha ez az alak tesz fel kérdést, akkor többé senki nem válaszol rá. Na, ezt kellene betartani, mert, ha többé senkitől nem kap választ, akkor előbb-utóbb megunja, hogy eszetlen idióta kérdéseket tegyen fel. Csak egy a probléma, mindig akad olyan marha, aki válaszol ennek a gyagyásnak.
De hogy vezet minket?
El van küldve a francba és csak a kamu accountjaival bekommentel néha.
„Azt sajnos hosszú lenne felsorolni, annyi faj él a galaxisban. Ott vannak a krixkraxiak, plejádok, gujmánok, poloskoidok, rákemberek, lumbulabiak stb, stb csak, hogy egy párat említsek.”
Még egyet kihagytál saját magad: te csótányoid vagy, egy különlegesen undorító degenerált faj, hozzád képest még a patkány és a görény is úriemberek. Tipikus példája vagy a bunkónak, okádé jellemed van. Nagyképű, beképzelt, tökkelütött idióta vagy, még madárijesztőnek is hülye lennél, te ufókutató, ufológus barom.
„Ufókutatás a tudományos fogalom”
Nem, nem, nem, ezt csak te hiszed, az ufókutatás csak egy eszetlen baromkodás.
„ Mit tudok? Amit egy mindenkori ufológusnak tudnia kell.”
Nem tudsz te semmit, vagyis semmihez nem értő tökkelütött, gyagyás vagy. A te értelmi képességeid még az egysejtű szintjét sem érik el.
„Mivel minden faj létezését validálni kell és viták folynak napi szinten. Ezt leszámítva, nagyon részletesen bemutatta azokat a fajokat is, amiknek létezése bizonyított.”
Hozz ide nekem egyet, akkor elhiszem, hogy létezik, ne internetes képeket, meg videókat mutogass, azok nem bizonyítékok.
„Hát pedig láttam megannyi fajt, na, akkor ilyenkor mi van?
Az van, hogy hazudsz, már írtam, hozz ide egyet akkor elhiszem, hogy láttad. Érdekes, hogy csak te láttad, senki más.
„Ahogy ti szoktátok mondani ,,ezek bizonyítékok nélkül csak fikciók, kamu"
Na mi van szkeptikuskám, visszanyalt a fagyi?
Miért a te bizonyítékaid mik? Internetes linkek, képek, videók, amiket lehet manipulálni, tehát egyik sem hiteles. Hiteles bizonyíték az lenne, ha bemutatnál nekünk egyet személyesen, na, ha ezt megteszed, akkor hiszünk neked, de addig minden szavad, sőt még a kérdéseid is hazugságok.
Most pedig fejezzétek be, többé ne válaszoljatok ennek a birka Jóskának.
#73 Nem, én szíriuszi magyar vagyok, csak úgy, mint te és honfitársaink. Tehát mi vagyunk a kiválasztott nép, amiről az ősi prófécia szól.
Az ufókutatás tudomány egyik ága, a szkeptikusság, na az eszetlen baromkodás.
Ufológus vagyok, tehát mindenhez értek ami az idegenekkel kapcsolatos.
Nem hozhatok neked oda egyetlen egy fajt sem, mert a legtöbb idegen faj agresszív és még megtámadna.
Hazudni hazudok, szavaim megkérdőjelezhetetlenek, olyan, mint a gravitáció, tehát tény.
Igen, internetes linkek, képek, videók, mivel a háttérhatalom folyamatosan próbálja eltörölni a bizonyítékokat, hogy rejtve maradjon a plebsz előtt a földönkívüli élet.
Ő az egyetlen ufós troll aki viszonylag kulturált is. Nála vagyis a kérdései alatt én is röhögök azokon a szkeptikusokon és ufo fanoknak akik komolyan veszik. 😅 miért?
Poenos szkepticizmussal tolja az ugologusok átlagos agymenését. Pl #74
Ugyhogy szerintem az a hülye aki komolyan válaszol rá hisz már vagy 3 éve ugyan ezt csinálja és mindig van aki komolyan veszi 😂
Én amúgy szkeptikus vagyok de ez nálam a humorba tartozik s ufokurtató nem egy agyfsz troll.
(Olvassátok már el a nevét!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!