Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Reptoid flottát látott egy...

Ufokurtato007 kérdése:

Reptoid flottát látott egy nő, mit szósz?

Figyelt kérdés

Egy amerikai nő teljesen ledöbbent amikor az égbolton hirtelen egy komplett reptoid flotta bukkant fel. Megannyi űrsikló, cirkáló, elfogó, csillagrombolót látott. A nő szerint ez egy újabb bizonyíték az idegenek létezésére.

Feltételezhezően a közeli támaszpontukra tartottak.

Link: [link]

Mi az Ön véleménye?

2022. júl. 15. 07:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 A kérdező kommentje:
#50 Már megtettem, többek közt e kérdés alatt is.
2022. júl. 15. 15:37
 52/83 anonim ***** válasza:
100%
haggyuk szerintem te vagy beteg vagy vagy unatkozol..ha te élőben láttál idegeneket meg elvisznek magukkal akkor te már cia-nál vagy kgbnél lennél bebörtönözve és arról faggatnának hogy mit láttál meg miket tudsz...akkor nem itt a gykn irogatnál nekünk
2022. júl. 15. 15:45
 53/83 anonim ***** válasza:
65%
Nem láthatta, mert a reptoidok már villany nélkül közlekednek. Arra már a megemelt rezsit fizetik.
2022. júl. 15. 15:49
 54/83 anonim ***** válasza:
82%
Paradicsom szósz
2022. júl. 15. 16:05
 55/83 anonim ***** válasza:
87%

Aki a tudását nem hajlandó megosztani, az valószínű hazudik a tudásáról.

Erről ennyit kurtató.

2022. júl. 15. 17:58
 56/83 anonim ***** válasza:

Fogalmad sincs mennyire igazad van

2022. júl. 15. 19:09
 57/83 A kérdező kommentje:

#55 Ha nem osztanám meg, akkor azt se tudnátok, hogy több idegen faj is létezik.

Ti szkeptikusok annyira ellentmondóak vagytok...

2022. júl. 15. 20:15
 58/83 A kérdező kommentje:
#52 Nem visznek el, mivel egy ufológus vagyok, kettő az ellenállás tagja. Azokat a személyeket viszik el, akikről feltételezhető, hogy kettősügynökök vagy alvóügynökök, esetleg valamilyen idegen fajhoz tartozó beépült kémek, akik kihasználták az alakváltó képességeiket.
2022. júl. 15. 20:17
 59/83 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem fogod fel, hogy tudjuk? Hogy nem vagyunk egyedül egy egész univerzumban, annak ellenére hogy nem járnak erre idegenek SEMELYIK fajból! És ne nagyzolj. "ha nem osztanám meg".

De persze MEGINT nem válaszolsz a kérdésre, csak ignorálsz és hárítasz a sok hülyeséggel.

2022. júl. 15. 20:18
 60/83 anonim ***** válasza:
100%

57-es én már legalább 10 éve olvastam konteos oldalon földönkivüli fajokról. Érdekes olvasmány volt bizonyitékok nélkül. De nem olyanokról amiket te felsoroltál. Egy volt amit te is említettél a plejádok. De te gyakran még a plejádokat is rosdz fényben tünteted fel.

Ha azt hiszed nem olvastak ilyen konteos érdekes olvasmányt az átlag felhasználók és csak te vagy a tuti tudó akkor tévedsz. Konteos oldalt bárki el tud olvasni de ezek önmagában csak érdekes olvasmányok vagy amit Asthar linkelt nevetséges trolkodások. Szerintem érdemes lenne hanyagolnod ezt már. De ez csak jó tanács.

Azt hiszed hogy

2022. júl. 15. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!