Reptoid flottát látott egy nő, mit szósz?
Egy amerikai nő teljesen ledöbbent amikor az égbolton hirtelen egy komplett reptoid flotta bukkant fel. Megannyi űrsikló, cirkáló, elfogó, csillagrombolót látott. A nő szerint ez egy újabb bizonyíték az idegenek létezésére.
Feltételezhezően a közeli támaszpontukra tartottak.
Link: [link]
Mi az Ön véleménye?
Aki a tudását nem hajlandó megosztani, az valószínű hazudik a tudásáról.
Erről ennyit kurtató.
Fogalmad sincs mennyire igazad van
#55 Ha nem osztanám meg, akkor azt se tudnátok, hogy több idegen faj is létezik.
Ti szkeptikusok annyira ellentmondóak vagytok...
Még mindig nem fogod fel, hogy tudjuk? Hogy nem vagyunk egyedül egy egész univerzumban, annak ellenére hogy nem járnak erre idegenek SEMELYIK fajból! És ne nagyzolj. "ha nem osztanám meg".
De persze MEGINT nem válaszolsz a kérdésre, csak ignorálsz és hárítasz a sok hülyeséggel.
57-es én már legalább 10 éve olvastam konteos oldalon földönkivüli fajokról. Érdekes olvasmány volt bizonyitékok nélkül. De nem olyanokról amiket te felsoroltál. Egy volt amit te is említettél a plejádok. De te gyakran még a plejádokat is rosdz fényben tünteted fel.
Ha azt hiszed nem olvastak ilyen konteos érdekes olvasmányt az átlag felhasználók és csak te vagy a tuti tudó akkor tévedsz. Konteos oldalt bárki el tud olvasni de ezek önmagában csak érdekes olvasmányok vagy amit Asthar linkelt nevetséges trolkodások. Szerintem érdemes lenne hanyagolnod ezt már. De ez csak jó tanács.
Azt hiszed hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!