Reptoid flottát látott egy nő, mit szósz?
Egy amerikai nő teljesen ledöbbent amikor az égbolton hirtelen egy komplett reptoid flotta bukkant fel. Megannyi űrsikló, cirkáló, elfogó, csillagrombolót látott. A nő szerint ez egy újabb bizonyíték az idegenek létezésére.
Feltételezhezően a közeli támaszpontukra tartottak.
Link: [link]
Mi az Ön véleménye?
29-es válaszát kiegészíteném. Ezt is olvasd el, mert itt egyértelműen látszik, hogy milyen blogokat olvas az illető, akit linkelt, ergo aki Doctor Who, Legendák a Gyakori Kérdésekről-t olvas, az nyilván a science-fiction-bol krealt sajat fantazia szörnyeket, nem földönkívülieket. Ami meg egyértelműsíti, hogy az illető nincs békében önmagával, és ezt a fantazmagóriáját még rá is akarja erőltetni más emberekre is.
Illetve a saját blogjainak címét is érdemes elolvasni, hogy obbjektívan láthasd az illető blogját. Az élen gyakori trollok címszóval. Kategória Állatok és nincs bejegyzés. Az sem lehetetlen, hogy ugyanaz az illető, aki itt ufokurtatónak mondja magát. Legalábbis mind egy csoportból való.
Egyébként Ukrajnában háború van, ergo ez lehet a háború okozta környezetszennyezés oka is az a fény jelenség. Kémiai folyamat következménye is lehet, egy viharcellába, vagy szupercellába ragad kémiai folyamat.
Ez ijesztő nem a földönkívüliek. Az embereknek észhez kéne már térni, hogy ne szennyezzék tovább a bolygót, és önmagukat.
*szupercellába ragadt kémiai folyamat
38-as nem fog írni ilyen fajokat, csak amiket az előbb felsorolt. Pl. a plejádokról én is olvastam anno, volt egy bácsi aki írt róluk egy könyvet, mivel harmadik típusú találkozásban volt része. Nem elrabolták, hanem találkoztak vele.
Ufokurtató csak ilyeneket tud írni amiket olvastál. Ja meg az atlantisziakat állítja be rossz földönkívülieknek, de történelem könyvet csak az iskolába tartott a kezében, de nem olvasta. Ha olvasta volna akkor ismerné Platónt is, és tudná mit írt az Atlantiszi kultúráról.
Nem minden ufo blogot te írsz, csak mivel ugyanazt propagálod, és az illető blogja merőben hasonlít a stílusodhoz, ezért írtam amit írtam. De ha olvastál volna, akkor oda írtam, hogy ha nem te vagy, akkor egy csoportból való vagy azzal a bloggerrel, aki a blogger oldalt használta.
Magyarán ne akarjátok már bizonygatni, hogy tudományos blogok, miközben csak egy ingyenes magyar blog szolgáltató tárhelyét használjátok.
A komoly tudományos oldalak mind komoly tárhelyet vesznek, vagy láblécbe odaírják a tudományos társaság nevét, és elérhetőségét. Etesd magad és a csoportodat a mézesmadzagjaiddal.
Az én volnék. És nem kell ez a szarkasztikus "roppant intelligens" gúnyolódásod, rendben? Ja de várjál, nem tudod mi a szarkazmus, ezért mindjárt előállsz valami újabb buggyant kitalált fajjal "Szarkaszmustoid" vagy ilyesmi -.-
De ismét: elég a "szupertitkos" meg miegyéb baromságokból. Bizonyítsd az állításaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!