Reptoid flottát látott egy nő, mit szósz?
Egy amerikai nő teljesen ledöbbent amikor az égbolton hirtelen egy komplett reptoid flotta bukkant fel. Megannyi űrsikló, cirkáló, elfogó, csillagrombolót látott. A nő szerint ez egy újabb bizonyíték az idegenek létezésére.
Feltételezhezően a közeli támaszpontukra tartottak.
Link: [link]
Mi az Ön véleménye?
#60 kérlek linkelj be egy általam írt kérdést ahol rossz színben tüntetem fel a plejádokat.
Látjátok ez a baj veletek, szkeptikusokkal. Mutogattok,hogy hazudozik, hazudozik, közben pedig ti csináljátok.
Több is van. Pl. Hogy téged küldtek vissza az időbe hogy megmentsd az emberiséget. Egy fejlett földönkívüli faj soha nem tenne ilyet. Nem veszelyeztetne egy ember eletet plane azet nem aki igy viszonyul a dolgokhoz Egy fejlett foldonkivuli aki telepátiára is képes annak ilyenre szuksege se lenne. Es azt sem ertem, hogy hogy nem látták hogy miket művelsz és hogy milyen ember vagy valojaban. Aki udvariatlan, lenezi azokat akik merik jelezni hogy amiket linkeltel koze nincs ahhoz amit irsz. Hogy voltak kepesek felelotlenul egy kisgyerek kiszamithatatlansagara bizni az embereket veszelyeztetve altalad oket. Ha ez igaz lenne.
A masik amikor irtad hogy a reptoidok siman legyurik oket az agyujukkal. Ja es irtad a REPAT is.
Linkeket kértem, ahol feketén fehéren le van írva, hogy valami degradálót írtam a plejádokról.
Ahogy ti szoktátok mondani ,,ezek bizonyítékok nélkül csak fikciók, kamu"
Na mi van szkeptikuskám, visszanyalt a fagyi?
Ugye tudod, hogy nem ezzel van a legnagyobb gond?
A személyeddel és viselkedéseddel kapcsolatban rengeteg van, erre kiragadsz egy olyat ami teljesen irreveláns.
Gratula.
Azért ebben igazat kell adni kurtatónak, hogy folyton azt vágjátok hozzá, hogy bizonyítékkal igazolja állítását, most viszont fordult a kocka és te sem hozom fel semmit, ami bizonyítja állításod.
Troll ide vagy oda, de nagyon csúnyán vezet titeket 🤣
68-as tudja ő azt nagyon jól hogy milyen kérdései vannak. Ird be a gyk keresojebe hogy reptoid es maris latni fogod.
Aki egy olyan embert propagal es imad aki miatt halt mar meg ember es ennek ellenere is csinalja "reptoid propagalas", az nem az emberisegnek akar jot. Az csak kovet valakit birka mod aki nem epp jot tesz az osszeeskuves elmeleteivel az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!