Akik nem hisznek az ufókban, azok mivel magyarázzák a hitetlenségüket?
Az UFO nem feltétlenül földönkívülit jelent. Azonosítatlan repülő tárgy, ami lehet titokban fejlesztett/tesztelt rakéta, drón, fegyver stb is. Főleg ezért van erre külön programjuk a katonai nagyhatalmaknak, és ezért nem kommentálják az említett elnökök.
Egyébként amcsik nemrég átnevezték UAO-nak a programot, undentified aerial object, mert a legtöbb észlelés légköri, természeti jelenség.
Ez nem hit kérdése, nem vallás ez. Amint lesz rá elfogadott tudományos àlláspont, tudomásul veszik az emberek. Ez olyan, mint pl felfedezik ma a gyapjas repülő lápipócot, ami mondjuk évmilliók óta létezik, és nekem szegezik, hogy miért nem hittem benne korábban. Nem kell nekem hinni benne, tud az létezni anélkül is. Majd ha a kutatók leírják, katalogizálják bármi, akkor ott van, oszt kész.
A legjobb, ha jön a repülő lápipóc, hogy vazz nem hittem hogy vannak emberek, amíg fel nem fedeztek.
Szerintem egyelőre nem kellenek ide.
Mondjuk idejönne egy űrhajó, kapnánk tőlük technológiàt, pl korlátlan ingyen energiát.
De sok ország abból él hogy kőolajat, gázt árul a világban. Hirtelen nem kellene senkinek már olyan mennyiségben, mindenki átálna áramra.
Oroszország, akinek kb ez adja a GDP-je jelentős részét, vagy az arab országok akik a világ királyaimak gondolják magukat, stb, hirtelen nagyon szegény, és dühös országok lennének.
Aztán a vallás....több világvallás léte is akár kérdésessé válhat, hiszen kaphatnánk egy "jobb", hitelesebb vallást.
Ennek azért sokan nem örülnének.
Szerintetek mi történne a világban? Vagy hogy történne ez?
Az előnyök, amelyeket hoznának, messze túlszárnyalnák ezeket a hátrányokat.
Csak okosan kellene használni.
Nem nyitottak a spiritualitás felé és nem látták el elég bölcsességgel őket.
Továbbá korlátolt személyiségek, nem használják az agyukat és általában alacsonyabb az átlagnál egy kicsit az IG/EQ szinjük ezeknek az embereknek
Itt vannak. Korábban az izraeli űrkutatási hivatal volt vezetője is erről beszélt, hogy a kormányok tudnak róla, csak titkolják...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!