Akik nem hisznek az ufókban, azok mivel magyarázzák a hitetlenségüket?
Na jó.
Tudtatok a most megtalált maja városokról?
Nem, ugye?
De miért konteókat olvastok, miért nem HÍREKET? Ez is lehet olyan izgalmas, és még ráadásul igaz is, és fejlődést hoz.
Tényleg ekkora élvezet hülyének lenni?
Ja, amúgy a NASA meg a hadsereg valóban nem köti az orrunkra, hogy mit lát, de földönkívülieket nem látnak.
Már leírtam, mivel járna, ha látnának.
Ilyenek vagyunk, mint ez a törzs, aki nem kér a civilizációnkból, mi pedig békén hagyjuk őket, és nem nyomjuk le a torkukon a napelemeket, stb.
Attól még TUDNAK rólunk.
Nagyon is jól ismernek minket.
És nem röpködünk naponta felettük 100 méterrel.
"a volt Canadiai védelmi miniszter"
:D :D
Vagy Canadia a földönkívüliek bolygója? Mert akkor bocs hogy felröhögtem.
"mi is TUDUNK róluk"
Aha. Leírnád, hogy pontosan mi is az, amit tudunk? Az, hogy ismeretlen dolgokat látunk néha repülni, az szerinted mekkora tudás?
Ami a tagadást illeti, az egyik első válaszoló pontosan leírta, hogy ez mit jelent. Olvasd el, érdemes lenne.
"Az, hogy ismeretlen dolgokat látunk néha repülni"
Pont ennyit tud az az elzárkózott törzs is, és pont ennyi nekünk is velük a kapcsolatunk.
Te nagyon buta lehetsz szerintem :)
Mint mások is írták, sok "beismerés" történt, millió szemtanú, stb.
Egyet belinkelek, a volt canadai védelmi miniszterrel az interjút, és nem, ez nem egy kitalált ufo nyelven van, mert gondolom nem fogod érteni, ez angol.
Na jó, elegem van a hülyékből.
Az a törzs már találkozott emberekkel. Tehát tudnak rólunk.
Ennyi.
Ha hülye akarsz lenni, az magánügy, amíg el nem kezded terjeszteni.
Ebből meg ennyi elég volt, innen kezdve játsszál valami mással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!