A történelem során mindig a kételkedők vitték előre a világot. És láss csodát: nem egy közülük pap volt.
Ahogyan az ufó nem jelent földönkívüli értelmes lényt, úgy a szkeptikus sem jelent (mindent) tagadót.
Egyébként korábban nem voltam rest, rákerestem azokra a tudósokra és egyetemekre, amelyek a „népszerű tudományos” bulvártévékben ilyen témában nyilatkoznak.
Én nem ismerem őket, de meglepő, hogy közös barátunk Google is csak ezekkel a műsorokkal hozza kapcsolatba.
😄 NEVETSÉGES :D 🤓🤓🤓
😆 EZ a VIDEÓ egy VICC 🤓🤓🤓
És láss csodát: nem egy közülük pap volt."
Csodàk nem léteznek.
26. Soha!
Van nekik pár műsor is a népszerű tudományos (!) csatornákon. Pl. az Ősi idegenek. Mondanak valami eszement baromságot, és most kapaszkodj meg!
– Lehetséges ez? - mondja a szpiker. Az ufóhívők szerint igen (az igent jól meg is nyomja).
Ez pont olyan, mintha azt mondanám, hogy az uborkán lehet tévét nézni? Szerintem igen. És ezzel le is van zárva a kérdés, lehet tovább menni egy másik baromságra.
Rendre le vagyok pontozva, nem érdekel.
A csillagászat hogyan jött létre? Honnan jött az, hogy nem a Föld a mindenség központja, nem lapos korong stb.
Onnan, hogy valaki nem hitte el ezeket, hanem megpróbálta az akkori ismeretei szerint ez megerősíteni vagy cáfolni.
Pontoszi Hérakleidész neve gondolom az összes itt írogató hívő számára jól ismert. Tudják, mikor élt, miről nevezetes.
Na ő például úgy gondolta, nem az égbolt forog körülöttünk, hanem a gömb alakú föld forog, az égbolt mozdulatlan. Ez persze nem teljesen igaz, de nagy lépést tett ezzel előre.
Kételkedő volt. Kopernikusz kanonok volt, nem szentelték fel pappá, de évtizedeken át betöltötte ezt a tisztséget. Tehát hívő volt (nem nagy dolog, akkoriban mindenki az volt).
És kételkedő. Tehát szkeptikus. Az ő nevéhez fűződik a heliocentrikus világkép. Már nem a stabil ég alatt forgott a föld, hanem a mindenség a Nap körül. Újabb nagy lépés.
Ha ezek az emberek mindent elfogadnak úgy, ahogy volt, akkor még ma is ott tartanánk, ahol az ókorban.
Amit nem értek a hívőknél, az hogy egyszerű észérvet is csípőből el tudnak utasítani.
Pl. a plejádiak. A Naprendszerben élünk, de még a legközelebbi bolygót sem ismerjük alaposan. Van élet? Volt valamikor? Kialakulhat majd? Ezer más dolgot nem tudunk. A Plutó besorolása is változó.
És ez csak a közvetlen környezetünk.
Ha van értelmes élet a Marson, Vénuszon, Szaturnuszon, akkor mi így együtt a naprendszeriek vagyunk. És a többi bolygó emberei pont ugyanolyanok, mint mi?
A Plejádok 500 csillagból áll, és irgalmatlan nagy területen helyezkedik el. De ez nem zavarja őket egy picit sem.
Videók: őrült cikkcakkosan mozog valami az égen. Ilyent földi eszköz nem tud, tehát ufó. Utóbbit nem is próbálom cáfolni, de amikor felhívom rá a figyelmet, hogy a képbe belógó fa pont ugyanolyan táncot jár, akkor le vagyok hülyézve.
Sajnos a szkeptikusok ritka egy csőlátású emberek, akik nem látnak tovább az orruknál és jó nekik, hogy hazugságban élnek. Hogyha felakarod tárni számukra is az igazságot, akkor rögtön deffenzív üzemmódba kapcsolnak és vagy elkezdenek trollkodni, vagy személyeskedni.
Az ufókutatás már évek óta eredményes, szerencsére egyre több kormány kezd el programokat írni, hogyan "hozzák be a megannyi idegen lényt a mindennapjainkba". Igen, azért írom a megannyi lényt, mivel megtörtént a galaxisunkban honos idegen fajok feltérképezése és fajleírása.
Illetve egyre több médiafelület, politikai figura kezd el nyíltan beszélni a közelgő invázióról, amit az ősi prófécia megjósolt, hogy felkészítsék az emberiséget. Ennek fényében egyre több helyen alakul meg az adott nemzeti ellenállás (lásd Magyarország, USA).
Mindezek és a megannyi hiteles forrás, bizonyítékok ellenére szkeptikusaink továbbra is egy barlangban élnek és a barlang sötétségétől nem látnak tovább az orruknál.
Felesleges ezen vitatkozni. Hozzáértő emberek már 50 éve kutatják az ufókat. Nem ezo hülyék, minden kormánynak/hadseregnek van ufo kutató részlege.
90%-ot meg lehet magyarázni. Pl az űrben egy jég kristály visszaverte a hold fényét stb.
De van 10% amire semilyen idióta magyarázat nincs.
És ez még csak a jéghegy csúcsa.
Az az "össze esküvés elmélet" is igaz volt, hogy a kormány eltitkolja az ufo aktákat.
Most nyilvánosságra hozták, tényleg eltitkolták.
Bárki elolvashatja. Kivéve azokat a részeket amiket valamiért kitakartak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!