Én afféle fél-szkeptikus vagyok. Nem mondom, hogy biztos nincsenek itt a földönkívüliek, de nem tartom valószínűnek. TUDOMÁNYOS műsorokban el is mondják a csillagászok, hogy miért. A SETI 50 éve keresi a földönkívülieket, és semmit nem találtak.
Az ufo észlelések 50%-a ordas nagy kamu, trükkfelvétel, átverés.
40%-ra van ésszerű magyarázat: gömbvillámok, meteorológiai léggömbök, műholdak, drónok, bogárraj, stb.
A maradék 10% meg szerintem olyan titkos katonai cucc, amiről se te, se én semmit nem tudunk. De még egy utasszállítógép pilótája sem. Igen, konkrét fizikai tárgyak. De miért egyből földönkívüli űrhajó (aminek a legkisebb a valószínűsége)? Ezek simán lehetnek kémrepülők, drónok, akár földi kísérleti légi járművek, robotok, harci eszközök. Miért ne lehetnének ilyesmik, hiszen már roverek dolgoznak önállóan a Marson, és a Viking szondák a naprendszert is elhagyták, ezeket is emberek csinálták.
Kérdésedre a válaszom: Akkor fogadom el a földönkívüliek létezését, ha leszállnak és/vagy konkrét bizonyítékok lesznek. Pl bemutatkoznak, vagy megtámadnak minket. Az, hogy egyesek látnak VALAMIT az égen, az nem bizonyíték. Már az ősember is látott ezt-azt, amit nem tudott megmagyarázni az ismereteivel.
"Az UFO- szkeptikus mikor fognak elhallgatni?"
Reméljük soha. Mert az azt jelentené, hogy megint egy tudománytalan hatalom veszi át az uralmat a szabad szólás felett, mint pl. az egyházi cenzúra és inkvizíció idején.
7
Én idegen eredetű azonosítatlan tárgyra utalok, úgy mint az emberek 99,99%-a. Felesleges a fontoskodád.
"Én idegen eredetű azonosítatlan tárgyra utalok, úgy mint az emberek 99,99%-a. "
Két dologban tévedsz. És ebből a kisebbik a 99.99%. Persze kérdés, hogy mit értesz "idegen" alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!