Nimitz incidens , 38000 Km/h sebességgel haladó tárgy. Nem tekinthető ez idegen eredetűnek ?
Én majdnem telepítettem anno, talán félig települt aztán gyorsan offoltam, de valami rátelepült anno, mert sajna később rájöttem, hogy valószínűleg ez okozta a gépem problémáját, fel kellett újítani.
Nem ez a program, csak támogatja a fő gépet, adatokat gyűjt majd küldi a SETI gépnek, anélkül, hogy tudnád. Legalábbis régen így volt.
Ha valamilyen jelet talál azt már továbbítja is, anélkül, hogy te tudnád.
Ez a program nem olyan program. Nem a gépidejét adják az emberek, hanem a gép kapacitásával támogatja a munkában a SETI gépet, de ahhoz olyan gép is kell, de ilyen formán szerintem webbiztonság oldaláról nem biztos hogy biztonságos egy átlag felhasználónak. De én már nem foglalkozok ezzel, nem is telepíteném, bőven elég volt hogy az anno quadcoros pici gépemet újra kellett építeni, ráadásul nekem is kellett volna a tanulmányaimhoz.
Maximum azt tudom elképzelni, hogy ha a gépen talál valamit az éterben, akkor azt a gép tulajdonossal megosztják. De azt te átlag felhasználóként ha látnád is nem tudnád értelmezni, ezek szerintem algoritmusok, számítások, egy program ami számításokat végez az éterből beérkező hangok, hangfrequenciák alapján.
33-as vagyok. De már rég volt ez, nem tanulmányoztam mélyebben, és már nem is akarom tanulmányozni, csak az akkori kb. nyelvtudásommal valamennyire lefordítottam. Ha hülyeséget írtam, akkor majd kijavítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!