Nimitz incidens , 38000 Km/h sebességgel haladó tárgy. Nem tekinthető ez idegen eredetűnek ?
Én nem vagyok szkeptikus, legalábbis nem az a tagadó fajta ember vagyok, akiből itt sok van ebben a kategóriában.
A kérdező egy teljesen normális kérdést írt ki, normális hozzáállással, ez az egyik kedvenc témám. Az, hogy ide teszik át a kérdést, szerintem nem baj, mert ez a téma sok mindent érint.
Viszont az, hogy egyes hozzászólók "agyhalottnak" minősítenek itt másokat, akik máshogyan gondolkodnak, az számomra elfogadhatatlan. Az ilyen hozzászólásokat törölni kéne!
Ami a kérdést illeti, mivel ez egy jármű, emiatt nagyon kevés lehetőség van. Az egyik az, hogy idegen eredetű, a másik pedig az, hogy itt készült valahogyan a Földön titokban. Mindkét variáció sok kérdést vet fel, de más lehetőség nincsen.
Az, hogy hivatalosan azt mondják, hogy "nem tudjuk", jelentheti az általam fentebb felsorolt két variációt. Mivel nyilvánosan egyelőre nem jelentenek be ilyen dolgokat, emiatt inkább azt mondják, hogy "nem tudjuk, hogy mi volt az".
De ez csak a jéghegy csúcsa, elképesztően sok ilyen felvétel van csak azoknak nincsen ilyen nyilvánossága.
A kérdés normális és itt a helye. Ez a kategória szól erről a témáról.
Ha még a forrás is meglesz, akkor valószínűleg értelmes hozzászólások is jönnek.
Ha jól sejtem, erről van szó, valójában több észlelés.
"The Pentagon UFO videos are selected visual recordings of cockpit instrumentation displays from United States Navy fighter jets based aboard aircraft carriers USS Nimitz and USS Theodore Roosevelt in 2004, 2014 and 2015, with additional footage taken by other Navy personnel in 2019..."
"A kérdező egy teljesen normális kérdést írt ki, normális hozzáállással"
Nem akarok gonoszkodni, és igazad van, hogy ez a megfelelő kérdés a megfelelő kategóriában. De ez a mondat szerintem eléggé nyíltan provokatív:
->"Szkeptikusok magyarázatára okvetlenül számítanék"
Mintha a szkeptikusoknak mindenre tudniuk kéne a választ. Minden egyes ilyen kérdésnél újra és újra el kell magyarázni, mint jelent szkeptikusnak lenni. De majd valaki megteszi, akinek még van kedve. :)
17-es ez nem szól másról, mint hogy a szimpla embereket lenézze, azzal a mondatával.
"Szkeptikusok magyarázatára okvetlenül számítanék"
Detto ugyanaz, mint amit a hongkongi repulojáraton felvett azonosítatlan objektumok kérdésnél amit írt a másik, szóval a stílus detto ugyanaz. Ott szóba került, hogy majd ők harcolnak az ufók ellen, addig az emberek atombunkerba lesznek, csakhogy nem ezt a szót használta, hanem a plebsz szót, ami az értelmező szótárba ezt jelenti:
A dolgozó nép; a munkahelyi alkalmazottak tömege (lenéző szóhasználat),Szimbolikusan: Kívülállók csoportja a vezetőkhöz, illetékesekhez, bennfentesekhez képest; a vezetett, döntésből kirekesztett, érdekképviselet nélküli, illetéktelen emberek együtt. Történelmi: Ókori római köznép; lásd: plebejus.
Magyarán az embereket éppúgy lenézik,mint a földönkívülieket és ha még nyernének is utána az emberek az ő lekötelezettjeiként kéne rabszolgasorba lenniük, ezek alapján ahogy beszélnek az emberekről, akiket bunkerba vinnének.
A plebsz szó ilyen szempontból mindenképpen lenéző a részükről, és most vagy császárnak hiszik magukat vagy a Janinak. Ezek alapján már azt mondom.
Nos akkor a plebsz-be nem tartozik se a munkanélküli, se a hajléktalan, se a többi ember, de valószínűleg a plebsz náluk igen szűk kört jelent.
Szerintem a két kérdező ember egymás cimborája tippem szerint.
"Köszönjük Emese ." ----- No comment Borzalom ez a stílus. Pökhendi, lenéző, utálkozó, a másikat nem tisztelő, pláne, hogy pilótakex valószínűleg uriember és nem urhölgy.
"Ja, hogy fingod sincs, hogy miről van szó, igaz ?"----- ?
"Ha tudnád, akkor azt is tudnád, a Pentagon tette közzé a repülőgépek által rögzített videót. Keresd meg magadnak, nem nehéz."----- Miért is? Te kérdezted, tőlünk vársz választ. Neked kéne linkelni.
"Tök jó, megint átrakta a moderátor az ezotéria kategóriába."----- Logikus, a modit is lenézi itt is.
"Akkor ennyi a kérdésnek. Basszus, a Pentagon is vizsgálta az ügyet, erre az ezotériába basszák át." -----És itt is lenézi a modit is, de még csak fogalma sincs, hogy a Pentagon katonai szervezet,nem tudományos csoport.
Szánalom ez a csoport akik ezeket a kérdéseket felteszik, és tulajdonképpen nem várnak választ. Aki választ vár az nem így viselkedik. Biztos nagyon frusztrált lehet mind, hogy ismeretlen embereken próbálják levezetni a feszültségüket. Ahelyett, hogy edzenének, pl. séta, futás, bicikli
"Nem várok válaszokat a továbbiakban." Tulajdonképpen csak önérvényesíteni akarta saját magát, ha válaszoltak volna, arra is ugyanez a lenéző fröcsögés ment volna a részéről. Gratula. Egyébként ha érdekel a válasz, akkor keress utána guglin, én már találtam egy cikket, ami szintén csak feltételezés, bár lehet más magyarázata is annak amit írtak, de az is csak feltételezés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!