Nimitz incidens , 38000 Km/h sebességgel haladó tárgy. Nem tekinthető ez idegen eredetűnek ?
20
Legközelebb fogalmazza erthetőbbem és a szkeptikusok az hívd tudomány pártiaknak akik nem hisznek el mindent köszi!
Egyébként a kategória váltás jogos volt. A Pentagon nem tudomány kérdése. Katonai szerv, de ugyanakkor az ufó észleléseknek van saját kategóriája.
A SETI az megint más, az csak egy program ami a világ önkéntes gépei segítségével elemzi az űrből érkező jeleket földönkívüli létforma után kutatva. A tényleges azonosítatlan légi jármű észlelése és a pentagon merőben más kategória. Egy tudós a helyszínen már több minden számítást végzett volna a kis technológiai eszközével a jármű hangfreqenciáját is csekkolta volna, ergo nem ugy működnek mint a katonai szervek. Lsd. jól szemlélteti ezt a Stargate O'neil Carter párbeszéd: Carter az Istenért a lényeget. :)
Valóban vannak megmagyarázhatatlan, furcsa dolgok. Szerintem ebből nem következik földönkívüli eredet, csupán az, hogy az a valami megmagyarázhatatlan.
A Pentagon tavaly nyáron közzétett egy vizsgálati eredményt, ami talán kiterjed erre az eseményre is, bár nem részleteznek benne semmit. 144 katonai észlelésből egy nyert létségkívüli bizonyítást. A többi maradt megmagyarázhatatlan, főként azzal az indokkal, hogy nincs elég információ a bizonyításra. Mit tudnánk még ehhez hozzátenni? Milyen plusz infóink lehetnek az ügyben, hogy állást foglaljunk? Ufohívők weboldalai, blogjai vagy szkeptikus fórumok? Elemző Youtube videók 17 éves megfejtőktől? Mind csak homályos teória nem bizonyíték. A végeredmény pedig az, hogy ez a dolog megmagyarázhatatlan, tehát nem tudjuk micsoda van a képen.
26-os de itt egy kategoria van ufo észlelések, ezért lett az ezotéria alkategoriájába áttéve, ha pszihologiailag vizsgálnánk a harmadik típusú találkozások utáni dolgokat, azt is ide tették volna. Az ufológia nem elismert tudomány, ezért:
A tudomány a bennünket körülvevő világ megismerésére irányuló tevékenység és az ezen tevékenység során szerzett igazolt (tesztelt vagy bizonyított) ismeretek gondolati rendszere. A tevékenységnek bárki által megismételhetőnek kell lennie és végeredményben azonos eredményre kell vezetnie ahhoz, hogy az eredményt tudományos eredménynek nevezhessük.
Ha élőadásban bemutatkozik egy kis zöld emberke az személyi kontakt, az még nem tudomány, tudomány akkor lesz, ha a kis zöld emberke bemutatja a kultúrális dolgaikat egy antropologusnak, akkor földönkívüli antropologiai tudomány ág lesz, illetve a kutatási dolgaikat akkor földönkívüli biológia és lehetne sorolni. Ez így nem tudomány, fentebb írtam 29-es válaszomban idéztem a Wikipédiából, de lexikonból is idézhetek. Épp takarítok, így csak gyorsan ctrl c ctrl v-ztem, de most hivatkozok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!