Miért hiszi azt bárki is, hogy bizonyíték nélkül hiszünk neki?
"Nincs se cáfolatom sem reakcióm arra amire nem válaszoltam, el se olvastam bszod.
Ha elolvastam volna, valószínűleg válasz formájában reagálok is rá. Hogy az cáfolná e nem tudom, mert NEM OLVASTAM EL A LINKELT SZROD!"
Tehát akkor te csak veszekedni jársz ide? Ahhoz, hogy vitatkozni tudjunk, ismernünk kell egymás álláspontjait, te pedig csak kötekedsz anélkül, hogy a másik érveit és bizonyítékait elolvasnád.
🤣🤣🤣
"ismernünk kell egymás álláspontjait, te pedig csak kötekedsz anélkül, hogy a másik érveit és bizonyítékait"
De le se szrod mi a másé. A linked meg gcire nem ide tartozik. Nem kell válaszolnom rá el se kell olvasnom.
Amit még jelenleg művelünk alapban közé sincs a kérdéshez.
Csak annyi hogy hiába válaszoltál itt 2* őszintén a kérdésre. Annyira elbsztad, hogy instant lepontoznakbes jelentenek. Ehhez nem kell másik kérdést linkelni. Tisztán látszik itt is, hogy fullba tolod a kretént, sose told fullba a kretént. S ennyi az alapja.
"ismernünk kell egymás álláspontjait" olvasd vissza, nem voltam támadó... bizonyos egyedekkel ellentétben.😉
Segítek 13,31
Ezekből indult...
38 idezetedbe még nem látom hogy hol provokálna, ingerelne téged...
Ha válaszolni is fogok rá nyilván nem ez a kérdés alatt teszem, hanem a tiéd alatt. Bocs de nekem így logikus és ésszerű. Ha neked nem, akkor ok… de itt és most akkor sem foglalkozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!