Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hiszi azt bárki is,...

Miért hiszi azt bárki is, hogy bizonyíték nélkül hiszünk neki?

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 20:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
6%

"Nincs se cáfolatom sem reakcióm arra amire nem válaszoltam, el se olvastam bszod.

Ha elolvastam volna, valószínűleg válasz formájában reagálok is rá. Hogy az cáfolná e nem tudom, mert NEM OLVASTAM EL A LINKELT SZROD!"

Tehát akkor te csak veszekedni jársz ide? Ahhoz, hogy vitatkozni tudjunk, ismernünk kell egymás álláspontjait, te pedig csak kötekedsz anélkül, hogy a másik érveit és bizonyítékait elolvasnád.

2022. febr. 7. 10:36
 22/29 anonim ***** válasza:
64%

🤣🤣🤣

"ismernünk kell egymás álláspontjait, te pedig csak kötekedsz anélkül, hogy a másik érveit és bizonyítékait"

De le se szrod mi a másé. A linked meg gcire nem ide tartozik. Nem kell válaszolnom rá el se kell olvasnom.

Amit még jelenleg művelünk alapban közé sincs a kérdéshez.

Csak annyi hogy hiába válaszoltál itt 2* őszintén a kérdésre. Annyira elbsztad, hogy instant lepontoznakbes jelentenek. Ehhez nem kell másik kérdést linkelni. Tisztán látszik itt is, hogy fullba tolod a kretént, sose told fullba a kretént. S ennyi az alapja.

"ismernünk kell egymás álláspontjait" olvasd vissza, nem voltam támadó... bizonyos egyedekkel ellentétben.😉

2022. febr. 7. 10:57
 23/29 anonim ***** válasza:
5%

Segítek 13,31

Ezekből indult...

38 idezetedbe még nem látom hogy hol provokálna, ingerelne téged...

Ha válaszolni is fogok rá nyilván nem ez a kérdés alatt teszem, hanem a tiéd alatt. Bocs de nekem így logikus és ésszerű. Ha neked nem, akkor ok… de itt és most akkor sem foglalkozok vele.

2022. febr. 7. 11:09
 24/29 anonim ***** válasza:
91%
Hát ennyi volt, soha többé nem kommentel.
2022. febr. 7. 11:34
 25/29 A kérdező kommentje:
Privátban veszekedjetek! És ha azt beszéltük senki ne válaszoljon a kérdésre akkor senki ne válaszoljon a kérdésre! Privátban lehet, de ez a kérdés már szét lett trollkodva!
2022. febr. 7. 11:44
 26/29 anonim ***** válasza:
90%
Utólag bocsi, miatta.
2022. febr. 7. 19:12
 27/29 anonim ***** válasza:
63%
Vannak, akik őszinték és igazat szoktak mondani. Velük szemben él a bizalom. De nagyon ritkák.
2022. febr. 8. 12:25
 28/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszik azt direkt csinálják. Trollok.
2022. febr. 8. 12:35
 29/29 anonim ***** válasza:
88%
28 de még annak is rosszak...
2022. febr. 11. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!