Miért hiszi azt bárki is, hogy bizonyíték nélkül
hiszünk neki?
Nem hiszik. Csak trollkodnak. A cél a feszültségkeltés, vitának álcázott vérszívás. Van aki jobban, van aki rosszabbul csinálja.
2022. febr. 6. 20:39
2/29 A kérdező kommentje:
1
De akkor miért nem tiltják ki a moderátorok?
3/29 A kérdező kommentje:
Itt lenne már az ideje nagyon sokan panaszkodnak!
Jó kérdés.
Szerintem magukból indulnak ki. Ha nem így lenne érveket, linkeket, forrásokat osztanának meg igazuknak megvédésére.
Nem feltétlenül kellenek "bizonyítékok" elegek azok is amik meggyőzték őket. Úgy az intelligens ember jobban a helyére tudja tenni az embert. Nem hittéríteni csak elfogadni, hogy neki ez kellett H higgyen, nekem viszont ez lehet még smafu. De az is előfordulhat, hogy engem is az győzne meg.
De a bizonyítás nélkül olyan mintha a sivatag közepére mennénk cápa lesre. Vagy a Marianna árok fenekére solymászni...
2022. febr. 6. 20:44
Mert ezotéria kategóriában elég nehéz arról beszélni, mi kitalált, és mi nem. Az egyértelmű kitalációkat, trágár, nyíltan provokatív kérdéseket törlik, de a troll kérdéseket nehéz elkülöníteni a nem troll, csak naiv kérdésektől. Maximum annyit lehetne tenni, hogy a notórius troll kérdezőket kitiltják a kategóriából, de nem tudom, hogy a moderátoroknak van e egyáltalán erre lehetősége. És ha van is, nem sokra mennek. Regisztrál egy másik fiókot, és folytatja. Véges számú moderátornak kell felügyelnie nagyon sok kategóriát 7/24. Nem irigylem őket érte.
2022. febr. 6. 20:46
Tényleg nagyon idegesítő ez a sok troll mostanában. A mostani kérdések 90%-a a Taknyos Varjú provokáló, kitalált kérdései a másik pedig az Ufókurtató. Ő pl az állat kategóriában leírta, hogy ide tényleg csak trollkodni jár, ezek alapján pedig ki lehetne tiltani. Direkt csak provokáció céljából írják ki és spamelik szét ezt a kategóriát. Én is örülnék, ha kitiltanák őket innen.
2022. febr. 6. 20:52
3 lehet a modik a trollok.🤔
Időnként törlik a kamu profilt, ha már tényleg sok. De újakat hoznak létre, hogy ércelődnek a felhasználókon.
Összeesküvés elmélet is on. Tovább fokozva lehet az egész mögött az Illumináti áll. S az azokat irányító Reptilliánok.
S meg is van a legtöbb troll székhelye az oldalon, ezotéria»ufo észlelések.
Tüdűűű.😱😱
Komolyan, szerintem csak panasz van, de nem nagyon jelentik őket. Így a modik nem foglalkoznak vele.
2022. febr. 6. 20:56
Bizonyíték nélkül senkinek sem hiszek. Én is mindent, amit állítok, azt tudományos bizonyítékokkal és kutatásokkal tudom alátámasztani.
2022. febr. 6. 21:10
Hidd el nagyrészük csak unatkozó troll.
2022. febr. 6. 21:12
#8: Amely kutatások aktív résztvevője voltál? Vagy csak olvastál az állítólagos kutatásokról és bizonyítékokról?
2022. febr. 6. 21:14
Kapcsolódó kérdések: