Miért hiszi azt bárki is, hogy bizonyíték nélkül hiszünk neki?
8 hiába hasznos és őszinte amit ide írtál, de sajnos a legtöbbünk szemében sikerült elásnod magad.
K nem hihető, az alapján ahogy itt megismerhettünk. Bár jó lenne ha így lenne.... de leírtad magad. Bocs.
27
Tök jól barátságosan vitattuk ezt a témát amíg ide nem jöttél! Te tetted tönkre ezt a kérdést is!
29
Nem volt. Én mindig is tagadtam.
29 azt megtetted már de mint mondtam sajnos fullba nyomtad a kretént.
Elásva magad a témában. Hiába őszinte itt és most. De elbsztad máshol de nem kicsit.
Ami olyan volt jelentkeztem csak azt a kettőt pontoztam fel. Mert válasz a kérdésre és nem fszság mint a többi.
Ha rám hallgatsz most szünetet tartasz, hogy ne kapj bant, bár lehet már az is késő.
Nincs, és nem érdekel mert én erre a kérdésre írogatok egy erősen problémás humanoid létformának.
Képzeljétek nehéz eset szegény...😒
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__115..
De ha jutok vele valamire, megígérem elolvasom a kérdésed, s ha tudok válaszolok is.😊 Remélem ez így neked is megfelel.
Mégis milyen bizonyítékról beszélsz?
Nincs se cáfolatom sem reakcióm arra amire nem válaszoltam, el se olvastam bszod.
Ha elolvastam volna, valószínűleg válasz formájában reagálok is rá. Hogy az cáfolná e nem tudom, mert NEM OLVASTAM EL A LINKELT SZROD!
Épp egy okostojással vagyok elfoglalva az általam linkelt kérdésben nem érek rá a szrjaiddal is foglalkozni!
Ha ráérek elolvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!