Miért hisznek sokan a reptoidokban?
30
Még tudom cáfolni, de elötte cafold meg, hogy meg tudom-e cáfolni!
El se hiszem, hogy a pont annyi van nála mint nála szót hogy nézheti be így valaki.
Azzal azt írta, hogy mivel nála 0 dokumentum van, ezért nálad is.
Akkor érthetted volna úgy,ha azt írja, hogy pont ugyanannyi dokumentum van nála, ergo 19.
Tényleg nagy ufologusok akik még az embereket is félreértik, emberekkel sem tudnak érdemben békésen kommunikálni, nemhogy a földönkívüliekkel. Egy telepata földönkívüli ha ezt olvasná jókat somolyogna az összes ilyen kérdésen és válaszokon amiket ti válaszoltok ufokurtató ovis csoportjával.
Kb. olyan válaszokat adtok, mint a kisgyerekek amikor a felnőtteknek nagy mondandójuk van, bár a nem bölcs gyerekmondasok közé tartozik.
Szerintem keressétek meg az ovis csoportotokat, és egy óvónénit vagy óvóbácsit, aki mosolyogva veszi tudomásul, hogy még van mit tanulnotok.
Ha azt írta volna, hogy nála is 19 dokumentum van, akkor írhattad volna ezt.
De ő ironikusan jelezte, hogy nála 0 dokumentum van, de a szöveged alapján nálad is csak 0 dokumentum szintén. Magyarán jelezni akarta neked diplomatikusan, hogy tudja, hogy kóklerek vagytok, és hogy hagyjátok már abba ezt a butaságot.
33-as vagyok.
Őszintén szólva ha képben kéne megfogalmazni, mit mutattok, akkor nekem a lelki szemeim előtt egy szöszke kisfiú hisztizős nyűgös fejjel jutna eszembe, amikor épp az óvodába gyerekfotózás volt című. :)
Kb. ilyen képet mutattok a válaszaitokkal!
Kérdező szerintem Star Trek fanok.
De amugy van egy sanda gyanum, hogy szerintem velociraptor és ufokurtatoek Forge of empire-el is játszanak, mert láttam ilyen nevűt a forge-on, hogy Velociraptor :D, nem egy gyakori név. És innen vették szerintem ezt a visszakuldték őket a multba, mert ott a korszakoknál van űrkorszak is a jövőben.
Amugy jó stratégiai játék, csak vannak részei amik nekem nem tetszenek. De ha valakik ilyeneket gyártanak belőle, és el is hiszi magáról akkor ott már problémák vannak.
De pl. jó ötlet gyűjtésre aki fantasy regényt akar írni és még csak most tanulja a fantasy regényírás szabályait, hogy hogyan
építsen fel egy fantasy világot. Jó interaktív tanuláshoz.
„Tipikus troll! Amint vesztes helyzetben van tereli a szót.”
Te pedig tipikus példája a bunkónak, taplónak, te beképzelt, nagyképű ócska tróger.
„Miért hisznek sokan a reptoidokban?”
Mert olyan buták, hogy náluk még egy madárijesztő is okosabb. Őket, és téged is 39-es, csak ilyesmivel lehet meggyőzni:
Miután megtapasztalod a PG-15V kumulatív páncéltörő gránát kellemes hatását neked már nem lesz se savanyú, se édes a szőlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!