Miért hisznek sokan a reptoidokban?
Figyelt kérdés
Semmi bizonyíték nincs létezésükre még is olyan sokan hisznek benne. A fizika törvényeit is megszegik ezek a lények senki nem látta őket vagy legalább is nincs semmi hiteles bizonyíték még is rengetegen hisznek egy elmebajos újságíró kitalált képzeletében.2022. febr. 6. 10:54
11/46 anonim válasza:
Miért nem szól hozzá egy reptoid??
12/46 anonim válasza:
9 - Természetesen van bizonyíték, ami alátámasztja a létezésüket, a dokumentumok nálam vannak.
10 - Ha éjjel fenézel az égre, észak-koreai embereket sem látsz, akkor azok sem léteznek?
13/46 anonim válasza:
Na jó, viccet félre téve, bér én még nem láttam, elképzelhetönek tartom, hogy van valamiféle értelmes földönkivüli élet, és akár látogathatják is a földet. Nyilvánvaló, hogy elszigeteltebbek ezek az észlelések. Néztem erről dokumentum sorozatokat, az amerikai kormány tudja, kutatja, de természetesen sosem fogja az egyszerű földi halando megtudni tőlük az igazat.
Hogy reptoidok-e vagy akármicsodák azok a lények, mindegy is.
14/46 A kérdező kommentje:
12
Persze pont nálad...
2022. febr. 6. 15:19
15/46 anonim válasza:
14 - Miért, talán nálad vannak a dokumentumok, amik nálam vannak?
16/46 A kérdező kommentje:
15
Pont annyira van nálam mint nálad mivel nincsennek.
2022. febr. 6. 15:36
17/46 anonim válasza:
16 - Először tagadtad őket, most meg azt állítod, hogy nálad is van erre utaló bizonyíték. Akkor ez a vita részedről szilvásbukta.
18/46 A kérdező kommentje:
17
Szövegértésed 0...
2022. febr. 6. 17:05
19/46 anonim válasza:
18 - Nem kéne váltogatni az álláspontodat, mert ez így nagy koppanás volt.
20/46 anonim válasza:
Kedves taknyos varjú. Fiam, a mondanivalódnak értelme nincsen. Honnan veszel ilyen badarságot hogy észak koreai az égen? Te ennyire full sötét agyu vagy? Én igyis saját magamnak hiszek senki másnak nem. Tudom mik vannak az égen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!