Miért hisznek sokan a reptoidokban?
21
Pont annyira van nálam mint nálad mivel nincsennek.
Nem tudom neked mi jön le ebből, de tartalmilag annak kellene, hogy Mindenkinek ugyan annyi bizonyítéka van a reptoidokra mivel senkinek nincs. Neked nincs, nekem nincs, senkinek sincs.
24
Szöveg értés 0...
Nem tudom neked mi jön le ebből, de tartalmilag annak kellene, hogy Mindenkinek ugyan annyi bizonyítéka van a reptoidokra mivel senkinek nincs. Neked nincs, nekem nincs, senkinek sincs.
Csak ismételni tudom magadat te meg csak fel mondatokat olvasol el. Azért van nálam is pont annyi dokumentum mert nálam 0 van akárcsak neked 0
26
Szöveg értés 0...
Csak ismételni tudom magadat te meg csak fel mondatokat olvasol el. Azért van nálam is pont annyi dokumentum mert nálam 0 van akárcsak neked 0. Én csak magamat ismétlem nem módodsítok te neked még nincs szövegertesed.
28
Tipikus troll! Amint vesztes helyzetben van tereli a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!