Mi a véleményetek arról hogy az ENSZ a földönkívüliek elfogadására készíti fel az embereket?
Az ENSZ alá tartozó UNICEF és a vatikán(a VATIKÁN) közös videóban reklámozza a földönkívüli fajok elfogadását,csak úgy nyíltan.
Tehát már elkezdték az emberiséget felkészíteni a földönkívüliek érkezésére,ami hónapokon belül be fog következni!
Itt a link,videóval.
Mi a véleményetek?
7-es, nem érted a lényeget. Nem azt mondom hogy nincs kovid, hanem azt, hogy nem az és nem úgy, ahogy mondják. A vírus maga létezhet, ez megnézhető, akinek van felszerelése. Azt nem tudjuk ellenőrizni, hogy a 5 millió halott, az tényleg ez miatt halt meg, vagy beleszámolták a végstádiumban levő rákos betgeket is, mert pozitív volt a tesztje.
A felmelegedés. Remélem azt tudod, hogy most a föld egy jégkorszakban van, annak is egy interglaciális, tehát enyhébb, felmelegedő szakaszában. Hogyan ellenőrzöd, hogy emberek nélkül nem olvadtak volna el a gleccserek? Egy felmelegedő szakaszt egy lehűlés követi majd és egy így változik amióta létezik a bolygó. Hogyan ellenőrizzük azt, hogy valakik ebben nem csak egy jó üzletet, vagy egyéb célt látnak?
9-es én is ezt probaltam jelezni nekik. De en is szintén ugyanugy jeleztem még ha igy is lenne, de nem errol szol a video akkor az emberisegnek lenne a sajat szegyene ha megalázna es bantaná egy tole fejlettebb, de jo foldonkivuli létformát. De ez az unicef film nem errol szol hanem arrol hogy massag. De amugy az Aprolab cimu animacio ezt jol bemutatja. Akit érdekel majd nézze meg. Csak azert irtam ezt is mert nem ertik a szimbolika fogalmat es nem tudnak atvitt ertelemben gondolkozni gondoltam talan igy az ember oldalarol is megertik ezt a peldat. De amugy ufokurtatoek is ezt csinaljak mint amit a videoban lathattunk ha valaki pacsizik es egyetert veluk birka mod azokat dicserik aki meg jelzi hogy ne konteos cikkeket linkeljen mert altala mast se olvasunk es merik jelezni tudomanyos dolgokkal, hogy az nem ugy van, arra vagy nem reagal vagy elhordjak mindennek mikozben azt hiszik bemanipulaltak a masikat. Mikozben az a masik nyog egyet kamillazva es tovabb battyog szo nelkul. Engem is neveztek mar amugy reptoidnak is es csunya szavakat is írtak mar ram csak mert mertem felszolalni az ellen a jelenseg ellen ami mar sajnos kovetelt ember aldozatot, mert azt hittek az illetorol hogy reptoid es ok ezt propagaljak. 😞
Ez egyben szomoru es ijeszto. Nem a repi kerdesei ijesztoek, es nem kell ahhoz reptoid sem invazio mert az ember maga kepes szornye vallni tevhiteknek hive ez az ijeszto. Az ilyen emberek ijesztoek es veszelyesek is. Lsd. A nem Alane féle hanem az abbol vadhajtassa alakult mozgalom tagjainak tettei. Tavaly is 5 ember halt meg emiatt. Az elkovetoje utana megolte magat.
Amiket irogat ufokurtato az egyre jobban kezd erre a mozgalomra hasonlitani ha nem ertesz egyet azzal harcol o maga vallota be es olyan szavakat hasznaltak ami egyertelmusiti hogy gyulolik azokat az embereket akik nem bologatnak nekik. Csak nehogy ez is olyanna valljon mint az incel mozgalom. Nehogy az legyen hogy majd utcan ezek az ufokutatonak mondott egyenek bantalmazzanak olyat akirol azt hiszik reptoid mikozben az a szerencsetlen ember azt sem tudja hogy kik ezek es mit akarnak. En a hatosagok helyeben jobban odafigyelnek erre a jelensegre is.
11-es a Föld nem egy jégkorszakban van, hanem két jégkorszak között es az nem ugyanaz. Nekem egy geologus ismerosom mondta anno kb. kicsivel tobb mint 10 éve. Azt mondta hogy evmilliardok telnek el addig mig ujra jegkorszak lesz.
De a felmelegedesben az emberi tevekenysegnek is van resze. Pl. Indiaba szennyezett a Gangesz. Az oshonos fajok nem felfedezhetoek vagy alig, ellenben az invaziv fajokkak a Gangesz folyoban ez is lehet az okoszisztemara negativ hatassal. Nemcsak geologiai oldalrol kell nezni.
Egyebkent lattam egy dokumentum filmet amiben tudosok az antarktiszon mintat vettek furoval az antarktiszi gleccserekbol igy probaljak kutatni es volt egy levelezo tarsam is, aki epp kutato hajoval volt az arktiszon, ök is ezt kutattak.
Donald Trump sem vett tudomast errol ki is leptette anno a klimaegyezmenybol amerikat. Szerencsere Biden mar visszaleptette.
Onnan is lehet tudni hogy covid idejen pl. Kina levegoje ezerszerte tisztabb volt mert az elejen a gyarak bezartak.
A geologus ismerosom azt mondta hogy az emberi tevekenysegek is eppenugy kozrejatszanak de csak reszben. De kemiai anyagok amik a gyarak bocsajtanak ki eppugy megbolygathatjak es gyorsithatjak ezt a folyamatot.
A covidra meg amit irtal nem ezt irtad az elso valaszodban.
Javitom a reszben azt kis mertekben vagy alig ertette de ez tobb mint 10 evvel ezelott volt azota meg tobb minden valtozott.
Nekem azt mondta hogy ket jegkorszak kozott vagyunk.Te geologus vagy? Mert en nem.
Majd utanaolvasok. Ha tévedtem azt én vállalom. Szerintem nincs ebben semmi keserves tobb mint 10 eve volt azota tobb minden valtozott. Tudomanyos felfedezesek is. Most keresgelek. A wikit mar megtalaltam de en tudomanyos adatbazisban olvasnam inkabb mert a wiki szabadon szerkesztheto ebbol adodoan tevedes is elofordulhat. Talaltam cikkeket amik szinten ket jegkorszakot irtak de nem tudomanyos oldalon szimpla hirlap, de azt is irtak ebben a cikkben amit te.
Mivel faj most a kezem mert nehez volt a boltbol hazahozott taska ezert en nem fogok most keresni mert nem tudok. Nem kell linkelned nem kertem. Tudom hol keressem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!