Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy zöld ufót láttak egész Magyarország fölött?

Figyelt kérdés

Gyanúsan lassan mozgó,zöld színű ufo repült Magyarország légterében.

Persze a hatóságok szerint kő volt vagy meteorológiai mittomén,de mindenki számára nyilvánvaló hogy egy földönkívüli űrhajó volt látható.

[link]

Mi a véleményetek, elkezdődött a földönkívüli invázió?

2022. jan. 14. 07:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19 én úgy tudtam, hogy borg hadihajó volt.
2022. jan. 15. 07:26
 22/24 anonim ***** válasza:
63%

Borgok csak a filmekben vannak. Ez most a való élet

2022. jan. 15. 09:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Valószínüleg, meteor volt.
2022. jan. 15. 21:15
 24/24 anonim ***** válasza:

22 a többi meg elméleti síkon él, a reptoidok konkrétan David Icke fejéből pattant ki.

A muffin fejű gülü szemüek meg először könyvben íródtak meg a A Tale of the Future , Kenneth Folingsby (1891)

Amit Barney és Betty meglovagolt így jutottunk el idáig. A borg épp annyira valósak mint a többi.

Az annunakik vagy nevezzük inkább Goa’uldnak miért is valóságoabbak?

Mert X y ezt mondta, hogy hallotta, hogy más látta.

A háború után a hippi korszak aranykorában ki nem látott szokatlan dolgot? Ja aki véletlenül tiszta volt....

És ezeket vesszik sokan alapnak. + Roswellt (1947)

Nem tagadom, hogy nem lehet máshol is élet. De hogy így meg úgy néz ki meg ez és ez a személyiség jegyük azt nem. Legfőképp azt, hogy ez a bolygó olyan kva fontos lenne. Csak egy a sok közül.

Épp akkora agyfsz, mint azt feltételeni, hogy csak a Föld az egyetlen bolygó amin kialakult az élet.

Emellett nézzük már meg mi mikor született. Mi az alkotók háttér története/életrajza, volt e trauma, cucc, vagy betegség, S azok a lények mennyire szimbolizálják a benne lévő harcot, a csalódottságot, a haragot. (Pl Icke reptoidjai és a politikai és újságírói karriere)

Meg ha van ésszerű magyarázat ne erőltetsük a szrt.

Így kedves #22 én nem látom a különbséget, a két karakter (a Borg és a Reptillián) között.

Ne vedd támadásnak, gci fáradt vagyok. Ha valahol indulatosnak hangzott bocs, igyekeztem megmagyarázni, hogy számomra miért scifi az összes jelenleg általunk ismert ufo és idegen. Remélem kb sikerült.

2022. jan. 16. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!