Mi a véleményetek arról hogy zöld ufót láttak egész Magyarország fölött?
Gyanúsan lassan mozgó,zöld színű ufo repült Magyarország légterében.
Persze a hatóságok szerint kő volt vagy meteorológiai mittomén,de mindenki számára nyilvánvaló hogy egy földönkívüli űrhajó volt látható.
Mi a véleményetek, elkezdődött a földönkívüli invázió?
Borgok csak a filmekben vannak. Ez most a való élet
22 a többi meg elméleti síkon él, a reptoidok konkrétan David Icke fejéből pattant ki.
A muffin fejű gülü szemüek meg először könyvben íródtak meg a A Tale of the Future , Kenneth Folingsby (1891)
Amit Barney és Betty meglovagolt így jutottunk el idáig. A borg épp annyira valósak mint a többi.
Az annunakik vagy nevezzük inkább Goa’uldnak miért is valóságoabbak?
Mert X y ezt mondta, hogy hallotta, hogy más látta.
A háború után a hippi korszak aranykorában ki nem látott szokatlan dolgot? Ja aki véletlenül tiszta volt....
És ezeket vesszik sokan alapnak. + Roswellt (1947)
Nem tagadom, hogy nem lehet máshol is élet. De hogy így meg úgy néz ki meg ez és ez a személyiség jegyük azt nem. Legfőképp azt, hogy ez a bolygó olyan kva fontos lenne. Csak egy a sok közül.
Épp akkora agyfsz, mint azt feltételeni, hogy csak a Föld az egyetlen bolygó amin kialakult az élet.
Emellett nézzük már meg mi mikor született. Mi az alkotók háttér története/életrajza, volt e trauma, cucc, vagy betegség, S azok a lények mennyire szimbolizálják a benne lévő harcot, a csalódottságot, a haragot. (Pl Icke reptoidjai és a politikai és újságírói karriere)
Meg ha van ésszerű magyarázat ne erőltetsük a szrt.
Így kedves #22 én nem látom a különbséget, a két karakter (a Borg és a Reptillián) között.
Ne vedd támadásnak, gci fáradt vagyok. Ha valahol indulatosnak hangzott bocs, igyekeztem megmagyarázni, hogy számomra miért scifi az összes jelenleg általunk ismert ufo és idegen. Remélem kb sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!