Mi a véleményetek arról hogy zöld ufót láttak egész Magyarország fölött?
Gyanúsan lassan mozgó,zöld színű ufo repült Magyarország légterében.
Persze a hatóságok szerint kő volt vagy meteorológiai mittomén,de mindenki számára nyilvánvaló hogy egy földönkívüli űrhajó volt látható.
Mi a véleményetek, elkezdődött a földönkívüli invázió?
8 hihetünk az ufók létezésében, de ha van rá magyarázat akkor minek beleerőltetni?
Én nem vagyok kifejezetten szkeptikus érdeklődő típusú ember vagyok. De ha van logikus teny szerű magyarázat akkor nem erőltetem a mesét. Mert ezzel abból csinálnék viccet amiben elvileg hiszek...
Ez egy üstökös. Ha ufo lenne az megállhatott volna körözhettek volna körülötte kisebb hajók védelmi/felderítői céllal. De nem. Ez nem az, mint látod én is láttam tavaly egyet szerinted végig üstökösnek néztem? Nem szokatlan zöld fényű égi jelenséget láttam amit vagy ufonak vagy meteoritnak tartottam... Beletelt pár hétbe mire megtaláltam a választ.
Remélem hogy ufo, de nem minden áron azt akartam hogy ufo legyen. Ez egy üstökös, S ha nem akarsz viccet csinálni a hitedből elfogadod a tényt. Mert az ilyen jellegű hozzáállás miatt komolytalan a kategória. +A trollok, kik ezt fricskázzák ki.
De ha mindenre elfogadjuk a hamis válaszokat,pl meteorológiai izé meg meteor akkor ott vagyunk ahol a part szakad.
Inkább mondjuk rá minden gyanusra hogy ufo mint hogy a valódi ufóra is hamisat mondjunk.
12 kikeressem neked hogy januárban melyik számú üstökös járt felettünk vagy megoldod magad?
Ha fent van mert fent van a neten az üstökösök mozgása. Akkor nincs mit meg vitatni ha nincs fenn akkor nyilván más égi jelenséget feltételezük.
Hamis válasz ha nincs feljegyezve de ugyan úgy hamis válasz az ufo arra amiről tudhatjuk hogy nem az.
Neked is dolgozik ott rokonod? Vagy ezt a netről szedted egy anonim ex NASA-stól?
Mert nem mindegy a forrásról a forrás sem.
Az én forrásom szerint ez nem egészen így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!