Magyarországon vannak olyan helyek, ahol állítólag idegen lény van, járt, láttak ott? . Legyen ez a hely erdő stb.
Figyelt kérdés
Kulturált Válaszokat Kérek!
Köszönöm!
2011. márc. 20. 14:01
2/6 anonim válasza:
Budapest tele van ufóval, főleg péntek/szombat éjszaka lehet sokat látni.
3/6 anonim válasza:
Fodrászversenyeken láttam ilyeneket.
4/6 anonim válasza:
Pest megyében, Szada községben lakik egy fura fickó, aki szerintem nem evilági. Bár emberszerű, de mégsem az teljesen. Vörös a haja, elálló, kicsi füle van és furcsa szemei. Nekem álcázott idegennek tűnik.
5/6 anonim válasza:
Igen. Mivel még nem voltam Debrecenben (csak a példa kedvéért), ezért én ott egy idegen lény lennék.
Úgy érzem, hogy ez kultúrált válasz volt.)
6/6 anonim válasza:
Dunántúlon tudok egy pár helyet ,ha adsz küldessz egy e-mailt az e-mail címeddel akkor válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!