Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A kiválasztott nép vagyis a...

Ufokurtato007 kérdése:

A kiválasztott nép vagyis a magyarok a Szíriuszról származnak, mi az Ön véleménye?

Figyelt kérdés

[link]

Az ősi próféciában is szerepel a kiválasztott nép fogalma, akik képesek felvenni a harcot és esélyük nyílik megállítani a reptoid inváziót.

2022. jan. 10. 23:26
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
#40 Engem a plejádok küldtek vissza a múltba, én nem szíriuszi vagyok.
2022. febr. 16. 21:34
 42/52 anonim ***** válasza:
90%

41-es ezzel a mondattal kerültél ellentmondásba, mert 34-es, 37-es, 39-es válaszodban még azt írtad sziriuszi magyar vagy, sőt az eddigi kérdéseidben is ezt mondtad, és messiásnak mondtad magad.

Szerintem nem kéne ezt erőltetni.

Ráakarod húzni emberekre a sziriuszi magyar jelzőt , miközben én is írtam, hogy genetikailag én speciel nem vagyok echte magyar, sem sziriuszi magyar sem, és jeleztem,hogy rám ne akarj olyat húzni ami nem vagyok, és szent kuldetésem sincs, az én nevemben ne beszélj. Aztán meg azt írod miután minden kérdésedben ezt hangoztattad, hogy de te az vagy, hogy te nem vagy az. Tök ellentmondás vagy igazából, ha egy szóban jellemezni akarjuk Ufokurtato személyét.

2022. febr. 17. 08:24
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy ellentmondásos!

Meg van ez buggyanva, Istennek képzeli magát.

A diliházi Napóleonok szimpatikusabbak.

2022. febr. 17. 09:48
 44/52 A kérdező kommentje:
#42 A sötét jövőben ahol elvesztettük az inváziót az emberiség populációja drasztikusan csökkent és a reptoidok félve az ősi próféciától, végeztek a kiválasztott néppel. A plejádoknak sikerült technológiájuk segítségével létrehozni új-magyar egyedeket, de ezekben a szíriuszi magyar HUN-gén oly' csekélymértékben van jelen, hogy egyesek (köztük jómagam is) nem tekintjük magunkat már szíriuszi magyaroknak, mivel nem vagyunk rá méltóak. Néha a gondolkodás csodákra képes.
2022. febr. 17. 11:26
 45/52 anonim ***** válasza:
81%

"Néha a gondolkodás csodákra képes"

Ez bizony igaz.

Nagy kár, hogy te nem élsz vele.

2022. febr. 17. 17:25
 46/52 anonim ***** válasza:
81%

44 ezt most találtad ki mert jeleztem, hogy a genetikamba maximum keves % magyar van.

Hagyjal békén az összeesküvés elméleteitekkel.

2022. febr. 17. 17:27
 47/52 anonim ***** válasza:
5%
Pedig Ufokurtatonak most igaza van
2022. febr. 17. 17:33
 48/52 anonim ***** válasza:
90%

Szögezzük le: a Sziriusz nem csillag, hanem KETTŐSCSILLAG, csak a kisebb haldoklása közben már nem látszik.

.

Ufokurtato007 mit tudsz mondani a dogonokról, hiszen ha a Sziriuszról származunk, akkor ők rokonaink!

Sőt! - nálunk okosabb rokonaink, mert ők mindnyájan tudják, vallják, hogy származásuk Sziriuszról való, valamint azt is, hogy az kettőscsillag.

.

Büszkének kéne lenned -legalább az őket megemlítés erejéig- okosabb rokonainkra!

2022. febr. 18. 10:05
 49/52 anonim ***** válasza:
65%

A Szíriusz A fényessége -1,46 magnitúdó, távolsága a Naprendszertől 8,6 fényév. A Szíriusz abszolút fényessége 25,4-szer, átmérője 1,71-szer, tömege pedig 2,35-szor nagyobb, mint a Napé. 9940 K-es felszíni hőmérséklete miatt a színe kékesfehér

A Szíriusznak van egy kísérője, amely a csillagot 50 év alatt kerüli meg. Bár közöttük a távolság akár 11 szögmásodpercre is nőhet, rendkívül nehéz a megfigyelése. A kísérő fényessége ugyanis csupán 8,7 magnitúdó, így a két csillag közötti fényességkülönbség mintegy 10 magnitúdó, éppen ezért a Szíriusz kísérőjét általában csak nagyobb távcsövekkel lehet megfigyelni. Ennek ellenére a Szíriusz B jól ismert csillagászati objektummá vált, az első felfedezett fehér törpe. Fényereje csak 0,25%-a, átmérője pedig 2,2%-a a Napénak. A Szíriusz kísérője tehát nem sokkal nagyobb a Földnél. Átlagos sűrűsége viszont 125 000 g/cm3. A csillag belseje degenerált anyagból áll.

[link]

2022. febr. 18. 18:43
 50/52 anonim ***** válasza:
62%
Ez igy van, a Szíriaszon alulfóliát bányásztak az ősmagyarok. Ők hozták ide a Földre. Nekik köszönhetjük az alulfólia sapkát.
2022. ápr. 29. 19:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!